Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt használtok...

Szoptatás alatt használtok mellfeszesitő krémet?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 28. 08:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem használnék, mert felszívódik és belekerülhet a tejbe.
2008. ápr. 28. 08:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az előttem szólóval, semmivel nem kenem be, amíg szoptatok, meg elég macerás lenne szopi előtt maradéktalanul lemosogatni, utána megint felkenni..., mert gondolom úgy hat, ha egész nap rajta van. Egyébként pedig nem hiszek ezekben a krémekben, ha a melled megereszkedik szoptatás alatt, azon sajnos max a sebész kés segít...
2008. ápr. 28. 08:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én használtam vichy-t, a dokim is mondta, hogy semmi baj nem lehet belőle, ennyi erővel akkor ne használjunk se tusfürdőt se semmit, meg ne is mosogassunk, mert ott meg a mosogatószer szívódhat fel. Nem kell ennyire túlzásokba esni...
2008. ápr. 28. 09:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A tusfürdőt leöblíted, a mosogatószert leöblíted / legalábbis gondolom /, de a krémnek pont az a lényege, hogy felszívodjon v. nem?
2008. ápr. 28. 10:14
 5/7 anonim ***** válasza:
a testápolót vagy pl hajbalzsamot se mosod le..... na mind1 sztem mindenki csinálja úgy ahogy jónak gondolja... én hallgatok a dokimra, meg a védőnőmre... szerintük lehet használni....
2008. ápr. 28. 11:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem használhatod. A bőrödbe szívódik fel, nem a tejbe. Oké, a bőrből is bekerülhetnek dolgok a vérkeringésbe, illetve a tejbe, de ekkora mértékben nem fog gondot okozni. És tény, hogy a testápolót sem mossuk le, a mosogatószerről nem is beszélve. Mosogatás közben az is ott van a bőrünkön, pláne, hogy meleg vízben mosogatunk, méginkább megnyílnak a pórusok, szóval ha az nem okoz gondot, akkor a mellfeszesítő sem. Használd nyugodtan, csak a mellbimbód ne legyen krémes, és azért a környékét is mosd le szoptatás előtt.
2008. ápr. 28. 13:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia.Őszínte leszek.Ha használod ha nem semmi eredménye nem lesz.Én mindent kipróbáltam, de csak a sebészkés hoz majd helyre.
2008. ápr. 28. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!