Lehet hogy fura kérdés, de a baba nyeléseiből lehet kb. következtetni arra, hogy mennyit iszik? :-)
Már 10 hónapos a lányos, eszik minden mást, naponta még kb. háromszor szopizik. Nincs mérlegünk, de kíváncsi lennék tud e valaki következtetni a baba nyeléseiből... :-) Már csak unalmamban néha számolom mennyit nyel (amikor nagyokat kortyol) és kb 2 kortyot gondolok 10 ml-nek... ahogy a vizet/teát szokta inni a cumisüvegből. (Tejet nem iszik üvegből).
Kíváncsian várom fura kérdésemre a válaszokat! :-)
Nekem barátnőm mérte így! Bár ott kisebb volt még a baba. Nem tudom hány korty mennyinek felelt meg, de azt hiszem úgy számolta ki, h mikor még náluk volt a mérleg, akkor számolt és mért egyszerre.
De gondolom amúgy is minden gyerek másképp szív, meg a cicikből se egyformán jön.
A cumisüvegből teljesen másképp szívnak, szerintem azt nem lehet alapul venni. Esetleg egy konyhai mérlegen, ami nem csak 5kilóig mér, meglehetne próbálni.
Én így mérni azért nem mérem, de saccra kb. meg tudom állapítani, hogy eszik vagy csak iszik-e, illetve alvás következik-e.
Kérdező, te mennyiket szoktál számolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!