Az Afp-ből lehet úgy mond következtetni a baba nemére?
Ez tök érdekes, mert a védőnőm semmi ilyesmiben nem hisz, és minden babonát elutasít, de amikor nézte az AFP eredményemet, megkérdezte, hogy kislány van-e pocimban. Mondom, hogy úgy néz, ki hogy igen és kérdeztem, hogy honnan gondolja. Azt mondta, hogyha alacsony, akkor esélyesebb a kislány.
Nekünk van már egy kisfiúnk, akkor valóban magasabb volt az AFP érték.
De amúgy nem hiszek benne, hogy lenne hozzá köze, csak mivel kérdezted, ezért gondoltam leírom ;-)
Nekem is nagyon alacsony lett, és végül kislányom született.
Én is hallottam már sokaktól ezt a "hiedelmet".
De hát ez is olyan, hogy vagy bejön vagy nem.
De nekem is így volt, a dokim mondta is, hogy ha ennyire alacsony, akkor inkább lány neveken gondolkozzak. :)
Persze mosolygott hozzá, és ő inkább az ultrahangra alapozott, de végül nálam bejött neki.
Szia.Nálunk mindkét baba kisfiú(2.5éves és 26hetes pocaklakó),az első kisfiamnál pont határértéknél volt az AFP,a másodiknál meg jóval magasabb lett:-)Erre ne adjál,ez nem mérvadó!Barátnőmnek 2kislánya van és náluk is magasabb értékek jöttek ki.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!