Azt mondják az "öregek", hogy a kivánóságból lehet következtetni a baba nemére! Ti mit kívántok, és mi a babátok neme?
A terhesség első felében a sósat kívántam, a terhesség második felében (vagyis most) az édeset...
Amúgy kislányom lesz, legalábbis az orvos ezt mondta. :)
25 hetes kismama
az elején csipszet sós mogyival : lány
most igazán egyik se .... még nem tudjuk.
Nem akartam tudni, mi a neme, meglepetés lesz :)
Egyébként édességet ennék egész nap, de mindig így voltam vele, nem csak mióta terhes vagyok.
Savanyú ételek minden mennyiségben! Citrom nyersen, nyalogatom az ecetet, vedelem a citromlevet, mindenféle savanykás leves, paradicsom, sáska, éretlen gyümölcsök (de nem viszem túlzásba)natúr joghurt, ribizli, meggy stb.
De nagyon szeretem még a májpástétomot is. Ha tehetném csak ezeken élnék :)
Amúgy 16 hetes vagyok. A nemét még nem tudom, de olyan érzésem van, hogy kisfiam lesz.
Kellemes babavárást kívánok Nektek, és minden jót!
Elsőnél sósságok és savanyúságok: lány.
Most csak sósságok: megint lány (pocakban van).
Alapból viszont kifejezetten édesszájú vagyok.
Édesszájú vagyok, de a sósat kívántam, húsokat is nagyon szeretem, terhesség alatt a szagától is rosszul voltam. Lányom lett.
Most megint a sősat kívánom, a hús most se nagyon csúszik le. Még nem tudjuk mi lesz a második baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!