Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek jó egy klasszikus...

Szerintetek jó egy klasszikus hintaszék is, vagy sokkal jobb a szoptatós hintaszék?

Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 22:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Szerintem az lesz, hogy ha találok elfogadható áron szoptatós hintaszéket, akkor azt veszünk, ha nem, akkor sima hintaszéket. :)

2012. jún. 14. 22:04
 12/17 anonim válasza:
Szia! A te érdekedben írom, hogy altatáshoz ne használj hintaszéket. Érdemes úgy szoktatnod a babát, hogy lerakod és magától elaludjon, különben csak a hajad fogod később tépni:)
2012. jún. 16. 09:31
 13/17 A kérdező kommentje:

Lányom 6 hós koráig ringatva aludt el, 1,5 éves koráig fekve szoptatva egy ágyban velem, azóta egyedül a kiságyában külön szobában, most 22 hós. :) És nem kellett drasztikusan szoktatni semmihez.

A ringatva sétálás helyett gondoltam, hogy egyszerűbb lenne a hintaszék, bár úgy nem fogynék le olyan gyorsan. :)

2012. jún. 16. 21:58
 14/17 anonim ***** válasza:
32%
Nekem olyan van ami nemcsak előre-hátra hintázik és forog,hanem le-fel is jár,sőt néha átugrik más dimenziókba is.Be lehet állitani,hogy szoptassa,vagy tisztába tegye a gyereket.Ez kész téboly,hogy a mai világban mi baromságot ki nem találnak már az emberek!Mi a fenének kell szoptatás közben hintázni?Hullámvasutra nem akarsz ülni közben?
2012. jún. 18. 07:29
 15/17 A kérdező kommentje:

mint írtam, nem szoptatás közben jönne jól, hanem altatáshoz. Deeee, mint írtam már, tudom, hogy altatni lehet hintaszék nélkül is, tapasztalhattam már szerencsére.

A kérdésem csak arra irányul, ki melyiket tartja hasznosnak.

De ha neked már nem kell az a szoptató-pelenkázó széked, szívesen megvenném, mondj rá egy árat!! :)

2012. jún. 18. 15:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Anyóssal, vagy nélküle kéred?/anyóssal olcsóbb!/
2012. jún. 20. 18:19
 17/17 A kérdező kommentje:
anyós is tud valamit?
2012. jún. 20. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!