Szerintetek jó egy klasszikus hintaszék is, vagy sokkal jobb a szoptatós hintaszék?
Köszönöm!
Szerintem az lesz, hogy ha találok elfogadható áron szoptatós hintaszéket, akkor azt veszünk, ha nem, akkor sima hintaszéket. :)
Lányom 6 hós koráig ringatva aludt el, 1,5 éves koráig fekve szoptatva egy ágyban velem, azóta egyedül a kiságyában külön szobában, most 22 hós. :) És nem kellett drasztikusan szoktatni semmihez.
A ringatva sétálás helyett gondoltam, hogy egyszerűbb lenne a hintaszék, bár úgy nem fogynék le olyan gyorsan. :)
mint írtam, nem szoptatás közben jönne jól, hanem altatáshoz. Deeee, mint írtam már, tudom, hogy altatni lehet hintaszék nélkül is, tapasztalhattam már szerencsére.
A kérdésem csak arra irányul, ki melyiket tartja hasznosnak.
De ha neked már nem kell az a szoptató-pelenkázó széked, szívesen megvenném, mondj rá egy árat!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!