Szerintetek jó egy klasszikus hintaszék is, vagy sokkal jobb a szoptatós hintaszék?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 22:41
1/17 anonim válasza:
Amennyiben nem nyikorog, jó. Ha viszont nyikorog, akkor sokat fogsz bosszankodni, ha esetleg azzal ébreszted fel az éppen szendergő babádat. Nekem amúgy nem volt szoptatós székem.
2/17 A kérdező kommentje:
eddig nekem sem, most a 2. babámnál gondolkozok rajta. De csak használtan jöhetne szóba. Biztos jó lenne! :)
2012. jún. 13. 22:56
3/17 anonim válasza:
Nekem klasszikus hintaszékem van, nagyon szeretem:).
Nekem furcsa és kényelmetlen volt, hogy a szoptatós székek nem "ívben" hintáznak, hanem csak előre- hátra.
4/17 anonim válasza:
Egyetértek az 1. válaszolóval. De egyébként egy egyszerű fotel, kanapé, ágy, szék (gyakorlatilag bármi, ahová le tudsz ülni) jó szoptatásra.
5/17 A kérdező kommentje:
tudom, hogy bármi jó, elsőnél sem volt gond a szoptatással, de sokszor eszembe jutott közben, hogy milyen jó lenne beülni egy hintaszékbe. Inkább altatáshoz, nem is szoptatáshoz.
2012. jún. 13. 23:02
6/17 anonim válasza:
Nekem szoptatós székem van és nagyon szeretem. El is akarom majd adni, de még most szoptatom 1 éves kislányomat. Van egy másik kislányom is 3 és fél éves), ő is imád benne hintázni. Én mindenképpen ajánlom!!!!
7/17 anonim válasza:
Nekünk masszázsfotel van bent.
Igaz én nem tudtam szoptatni, de nem bántam meg, mert éjjel,amikor felébredt (ritkán még most is), nagyon kényelmes meg tudom benne etetni!
Szerintem a hintaszék is jó lehet!
8/17 anonim válasza:
Azt azért gondold át, hogy hogy bírsz majd belőle felkelni babával a kézben... :o)
9/17 anonim válasza:
Nekem ilyen van, körbe forog és hintázik is:
Használtan vettem szoptatáshoz. Végül csak altatásra használtam. Kisfiam imádta, hamar elaludt.
10/17 anonim válasza:
Nekem klasszikus hintaszékem van és nagyon szeretem,nagyon jól tudom benne szoptatni a másfél éves fiamat,aki 12kg.és teljesen könnyen fel tudok állni belőle vele,ugyanis ha előre hajolsz,a hintaszék is megy veled,így olyan mintha egy sima székről kelnél fel.Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!