Nagy bajban vagyok, tudtok tanácsot adni? SZoptatás/evés kérdés.
Szia!
Remélem az augmentint végig szedted, mert hiába érzed magad jobban, végig kell szedni, különben nem ér az egész semmit. Ne csüggedj! Remélem azóta már jobb a helyzet.
Csak olvastam a válaszokta,hogy esetleg nehogy valami olyat mondjak,amit előttem már leírtak,és aegyszercsak megakadt a szemem:
"egyszerűen mintha nem működne a kisfiamban az életösztön"
Hogy mondhatsz ilyet?!Életösztön?!Ő neki pont az az ösztön van meg ami kell a cicidből akar enni,és nem műanyagüvegből műtejet.Nem is értem hogy egy mellgyulladás miatt,nekem is volt egy hét alatt elmúlik,miért akartad rögtön tápszerre átállítani?!
Inkább úgy érzem hogy te már abbahagynád a szoptatást,az állandó mizéria miatt.Pedig ha nagyon akarnád,és eddig semmi gond nem volt a tejeddel,akkor annak vissza kell jönnie.És a tej egy pár nap alatt beindul újra,és egy jól táplált gyermeknek nem gond ha egy-két napig nem annyi anyatejet kap mint a megszokott.
Nyugodtan lepontozhattok,de én itt a sorok közt inkább egy szánalmas rinyát érzek a háttérben.Sokunknak volt mellgyulladása a szoptatás során,és miután helyreállt minden,ugyanúgy ment az élet tovább.Valaki akar, valaki nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!