Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nagy bajban vagyok, tudtok...

Nagy bajban vagyok, tudtok tanácsot adni? SZoptatás/evés kérdés.

Figyelt kérdés
5,5 hónapos kisfiam idáig csak szopott, azonban szombaton kaptam egy mellgyulladást, amelynek következtében nagyon kevés lett a tejem. SZinte már óránkét szoptatom, de nagyon kevés van, kb. 45 ml. Ami a nagy gondom, hogy semmit nem tudok belediktálni. Sem vizet, sem tápszert, kétfélét próbáltam, cumisüvegből is, kanállal is, pohárból is, sír és elfordítja a fejét. Ma a férjem estére hozott kétféle pépet, Sinlacot, és egy Milupa rizspépet, holnap ezeket is próbálom, de mit tegyek ha nem megy majd ez sem?
2012. jún. 7. 21:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is ilyen. Amíg nem tápláltunk hozzá, semmi mást nem ivott meg, csak az anyatejet, vizet sem. Amikor kevés volt a tejem inkább éhen maradt, de nem evett tápszert. Nekem a védőnő ajánlott egy anyatej leadó anyukát, tőle kaptunk tejet, ezt megitta, így kihúztuk amíg visszajött a tejem, mert tényleg visszajön, nyugi. Amúgy ha óránként megeszik 45ml azért az nem olyan kevés, lehet, hogy nem is éhes annyira.
2012. jún. 7. 22:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a további válaszokat is! Nagyon bízom a tejemben, de képzeljétek a Sinlacot megkóstolta és kért belőle 80 grammot!!!! Szereti! Kész csoda!
2012. jún. 8. 13:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem az augmentint végig szedted, mert hiába érzed magad jobban, végig kell szedni, különben nem ér az egész semmit. Ne csüggedj! Remélem azóta már jobb a helyzet.

2012. jún. 11. 13:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagytok? Ugye már minden rendbe jött?!
2012. jún. 12. 10:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Végig szedtem az Augmentint, szerencsére elmúlt a gyulladás, és valóban visszajött tej. Ma már Sinlacot sem adtam, nem kellett. Nagyon örülök neki. Köszönöm az érdeklődést és a bíztatást!
2012. jún. 13. 21:09
 16/17 anonim ***** válasza:
GRATULA!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))
2012. jún. 13. 21:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Csak olvastam a válaszokta,hogy esetleg nehogy valami olyat mondjak,amit előttem már leírtak,és aegyszercsak megakadt a szemem:

"egyszerűen mintha nem működne a kisfiamban az életösztön"

Hogy mondhatsz ilyet?!Életösztön?!Ő neki pont az az ösztön van meg ami kell a cicidből akar enni,és nem műanyagüvegből műtejet.Nem is értem hogy egy mellgyulladás miatt,nekem is volt egy hét alatt elmúlik,miért akartad rögtön tápszerre átállítani?!

Inkább úgy érzem hogy te már abbahagynád a szoptatást,az állandó mizéria miatt.Pedig ha nagyon akarnád,és eddig semmi gond nem volt a tejeddel,akkor annak vissza kell jönnie.És a tej egy pár nap alatt beindul újra,és egy jól táplált gyermeknek nem gond ha egy-két napig nem annyi anyatejet kap mint a megszokott.

Nyugodtan lepontozhattok,de én itt a sorok közt inkább egy szánalmas rinyát érzek a háttérben.Sokunknak volt mellgyulladása a szoptatás során,és miután helyreállt minden,ugyanúgy ment az élet tovább.Valaki akar, valaki nem!

2012. júl. 3. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!