Gyomorrontása van a kisbabámnak? Segítség!
Figyelt kérdés
A 2 hónapos kisbabám átlag kb. 670-et szokott szopni naponta, de ma csak 570-et evett, azt is csak ímmel-ámmal, egész nap rossz volt az étvágya. Szoptatás után meg szoktam kínálni a lefejt tejből, de mivel alig akart ma enni, gyanút fogtam, megkóstoltam és megszagoltam a lefejt tejet. Valószínű megromlott, mert savanyú volt, és rossz volt a szaga is! (Pedig csak ma hajnalban fejtem, még sosem romlott meg eddig!) De addigra már evett belőle többet. A közérzete jó, minden más szempontból jól van, az az egyetlen tünet, hogy ilyen rosszul evett ma (most vacsorázott, 8 után már nem szokott szopni, csak másnap hajnalban). Talán picit csendesebb a szokottnál. Lehet gyomorrontása? Vagy akkor nem kéne, hogy hasmenése is legyen? Kiszáradhat ilyen kevés evéstől? Szerintetek mit tegyek?2012. márc. 22. 19:47
1/3 anonim válasza:
Azért az 570 az nem annyira rossz,meg írod hogy csendes,ha beteg lenne,csak nyűgös lenne.Az anyatejnek(nem tudom kóstoltad-e azelőtt)rossz íze és szaga van(én legalábbis így gondolom)a mi szánk ízének.Ma nem volt jó napja evés szempontjából legalábbis,lehet most majd 8 után is kér.Ha hasmenése lenne akkor adnék neki folyadékot,vagy szoptatnám többször,itt nincs gond szerintem.Ilyen idősen már nem is mértem mennyit eszik,ez is csak idegeskedésre ad okot.
2/3 anonim válasza:
nagyon jót ír az első, még azt hozzátenném, h az anyatej illata az általad megevett táplálék "szagát" is magán viseli ám! Pl. én 1x vagy 6 mandarint megettem egyszerre, másnap szagolgattam a lefejt anyatejet, h mi ez a furcsa szag benne, én is azt hittem, h romlott, aztán leesett h "csak" mandarinillatú, vagyis olyan savanykás.
Meg igen, babáknak se minden nap ugyanolyan az étvágyuk. az én lánykám 5 hónapos, de tegnap pl. alig evett fürcsi után, ma meg sokat cicizett.
3/3 anonim válasza:
Ez nem keves. :-) az en lanyom 3 honapos es kb. 400 miliket eszik. Esze agaban sincs kiszaradni :-):-) szoptatott baba nem is tud kiszaradni, csak ha hany es megy a hasa. No para, minden oke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!