Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adjak cumit a kisbabámnak? (8...

Adjak cumit a kisbabámnak? (8 hetes)

Figyelt kérdés
Alapból cumi ellenes vagyok, nem is vettünk, féltem a cumizavartól. Meg kicsit elvi kérdést csinálok belőle, ott a cici, mire cumi, az nem természetes. Az első 6 hétben nem is nagyon sírt, de mostanában fürdés után és öltözködéskor majd ki mered. És elaludni is nagyon nehezen tud néha, olyankor a cicitől is bepörög, mert már nem éhes. Mindenki elítél, hogy hagyom így üvölteni és miért nem adok cumit a szájába. Mit tegyek?
2011. nov. 30. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

ha cumiellenes vagy akkor ne adj neki... nem tudom, te döntöd el.

igazából csak azt akartam leírni, hogy a játszócumitól nem szoktak cumizavarosak lenni a babák, az az etetőcumitól van ;) vagyis hogy a tápszertől, mert az jön rendesen míg a cicivel küzdeni kell :)

én 4 hónaposan adtam először cumit a babámnak, azóta a legjobb barátom, csak az elalváshoz kapja meg... :)

2011. nov. 30. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Én adnék neki cumit,ilyen korban még nem biztos h rászokik.Én is adtam a fiamnak,egy darabig el is volt vele,de később mégis az ujjára szokott rá,nem kellett a cumi neki.Én a szopiról sem szokott le,nem zavarta meg semmiben sem.

Egyébként ikreim vannak,és a másik fiam rászokott a cumira,sokkal könnyebb dolgom volt/van vele,mint azzal a fiammal,aki kizárólag csak alvásnál szopizza az ujját.Szóval én a helyedben átgondolnám ezt a cumiellenességet.

2011. nov. 30. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Én sem akartam, de végül mégis adtam neki cumit.

Nem bántam meg.

2011. nov. 30. 23:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én már hajlanék is rá, csak a férjem fejét anno úgy tele beszéltem, hogy most már ő nem akarja. Azt mondja ne adjam fel az elveimet! :) Na meglátjuk meddig bírjuk :)
2011. dec. 1. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
A cumit csak a lusta szülők adják. ezt az egyik tanárom mondta amikor még csecsemő és kisgyermeknevelőre jártam.
2012. ápr. 20. 13:22
 6/6 A kérdező kommentje:
igazad van!!! végül is nem szoktattuk rá, de, nem szeret autózni és ott 10-20 percre megkapja, ha már nagyon menni kell és ő hisztizik. Meg fogzáskor kapta meg, szintén nem sok időre. Máskor mindig vele vagyunk lefoglaljuk,, remélem továbbra is kitartunk!!! Köszi!
2012. ápr. 20. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!