Nagy bajban vagyok, tudtok tanácsot adni? SZoptatás/evés kérdés.
eloszor is nyugalom, az idegeskedés a tejtermelés legnagyobb ellensége. Hidd el tudom mirol beszélek, április végén hasonló gondban voltunk mi is, én lázasan, antibiotikummal, szinte teljesen abbamaradt a tejtermelésem, amivel nálunk rosszabb volt, hogy lányom is belázasodott és hasmenésa volt az én antibiotikumomtól, így neki még fontosabb volt a folyadék
Én így csináltam:
1. szedtem a Ricinus communist 5 CH 5 golyó naponta akár 4-5szor is
2. szedtem a More milk plust, az adagolás rajta van a dobozon
3. szoptattam 2 óránként
4. minden szoptatás után még 20-20 percig fejtem a melleim
5. ha sikerult lefejni bármennyi tejet is a kicsinek adtam vagy kanállal, vagy ciciretevés kozben, úgy hogy fecskendobe felszívtam, és a szája meg a cici kozé szúrva lassan nyomtam neki a tejet. Lányom nem szívja az ures cicit, így legalább egy ideig ingerelte a szívással
6. 10 percenként kínáltam vízzel, tápszerrel, teával, mindennel ami folyott, legjobban fecskendobol vette el, 6 féle cumisuveget adtam a kezébe, volt amelyikbol eggyet kettot szívott, de tobbet nem
7. éjjel etesd két óránként, de menj utánna aludni, mert a tej alvás kozben termelodik legjobban
Ez az egész egyedul szinte kivitelezhetetlen, nekem férjem és anyum kellett hozzá hogy sikeruljon. Próbálj te is segítséget kérni, ha egyedul vagy, itatni más is tud, addig te pihenj.
3 napig semmi tejem nem volt, aztán lassan kb. 10 nap után minden visszaállt.
Kitartást, és hidd el éhen nem fog halni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!