Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem szopik "normálisan"?

Miért nem szopik "normálisan"?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3 hónapos múlt és egy pár hete furán szopizik,nem úgy mint azelőtt.Most olyan "rendezetlenül" csinálja (nem tudom másképpen kifejezni).Kapkodja a fejét össze-vissza,rám néz majd ismét szopik,majd megint elrántja a fejét,szöszmötöl valamit,majd ismét cici.Tuti még éhes,mert próbáltam már elvenni tőle (mondván jól lakott,ezért csinálja),de olyankor meg ordít és követeli vissza és eszik is még olyankor.Nagyon édes,csak így sokkal hosszabb ideig tart egy etetés.Ez normális?Átmeneti állapot,vagy most már mindig így lesz?Első baba és tapasztalatlan vagyok :( .

2012. jún. 6. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát,ez már így lesz:)Ahogy egyre jobban felfedezi a körülötte lévő világot,egyre kevésbé fog koncentrálni.Figyeli a hangokat,figyeli az arcod,s mindent ami új.Később 2-3 percig fog szopizni,de azt is úgy,hogy közben jár a két lába,a kezével karmolássza az orrodat,s meg-meg harap:(
2012. jún. 6. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Tényleg az lesz, amit az első írt. Az én lányom mindig tornászik közben. Felhúzza a lábát és játszik vele. Simogatja az arcom, ami persze karmolás, mert még csak 8 hónapos.:)
2012. jún. 6. 23:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Bizonyám úgy van ahogy az első válaszoló is leírta és még ezután jönnek a mozgásfejlődések, forgás, kúszás mászás az lesz még érdekes...na akkor tényleg nem lesz megállás. Nekem most 8hónapos a babám és már katasztrófa napközben a szopizás, de azért imádja mégha közben izeg-mozog és huncutkodik is. :)
2012. jún. 6. 23:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt én is kérdezhettem volna. Nekem is első baba. Igaz 2, 5 hós csak, de nagyon fejlett baba. Ő most kezdte el csinálni ezeket a dolgokat. Tornázik, hadonászik közben. Én sem tudtam mire vélni. Felvettem büfizni, hátha az a baj, de nem az volt. Visított, ha elvettem a cicit.:)
2012. jún. 7. 11:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Akkor nem kell aggódjak,lesz ez még "rosszabb" is. :) Legalább már tudom mire vélni.
2012. jún. 7. 12:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én 2,5 hónapos Kisfiam is mostanában már elkalandozik szopizás közben, nézi az arcom, gügyörög, vigyorog, nézelődik. :)
2012. jún. 7. 13:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
az enyém 2 hónapos, de csíkos pólót nem vehetek fel, mert annyira lenyűgözik a csíkok, h nem eszik :) meg a fények is csodálatosak...azok is elvonják a figyelmét.
2012. jún. 7. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!