5,5 hónapos a babám, csak szopik 1 hete adok neki almát. A kérdésem a következő. Lesz-e valami baja, hogy csak 4 hónapig kapta a K vitamint?
Ne haragudj de mit vársz?
Ilyen kérdésben nem dönthetünk mi, laikus anyukák. Lehet, hogy te a te gyerekednek nincs szüksége rá, az enyémnek igen. Nem tudhatjuk, erre van az orvos és a védőnő, hogy megkérdezd.
Én úgy emlékszem beadtam neki még az 5.-et,mivel mi is 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, de eleinte csak keveset evett és nem változatosan.De utána már nem kapott.
Szóval ha még nem váltottad ki akkor szerintem kérj még 1-et ha tudsz, és ha szépen haladtok a hozzátáplálással,akkor már ne is váltsd ki azt a receptet.
Tényleg csak addig kell adni, míg csak anyatejes a baba.
Én is csak 4-et adtam a fiamnak, amit hónapról-hónapra egyre rosszabbul viselt. A 4.-et már majdnem kihányta :(
4,5 hónaposan kezdem a hozzátáplálást, és az 5.-et már nem kapta meg... Ő sem evett nagy mennyiségeket (a hozzátáplálás kezdetén), sőt...
Ha beadom az 5.-et tuti, hogy kihányta volna...
Most 15 hónapos - kutya baja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!