Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek a tornától gyullad...

Szerintetek a tornától gyulladt be a mellem?

Figyelt kérdés

Nem csináltam csak néhány felülést, de 3 alkalom után begyulladt a mellem. A szoptatási tanácsadó a kórházban azt mondta hogy elzáródott egy csatorna és az a baj. Kaptam a dokimtól antibiotikumot és a tanácsadó kimasszírozta és lefejte. Azóta jó.

Lehet hogy a mellizom ami egy kicsit meg lett mozgatva az zárta el a csatornát? Pedig csak mértékkel csináltam.

2012. máj. 30. 11:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát, nem valószínű. Én nem tornáztam, mégis lett mellgyulladásom. Inkább a baba nem szívta ki rendesen vagy nem fejted le maradéktalanul.
2012. máj. 30. 12:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem sem attól lehet, én a gyerekágy vége óta heti négyszer tornázom (minden izmot mozgató kardiot) és szerencsére eddig nem volt gond.

Vagyis egyszer nekem is becsomósodott és nagyon fájt, mikor először aludt sokat a Kicsim és nem tudott kiürülni a tejcsi. Gondolom pangott, mert egy sírós-fájós fejés után rendbe jött.

Volt esetleg izomlázad? Mert úgy tudom, hogy a fájdalom elzárhatja a tejcsatornákat.

Fejd ki alaposan minden szopi után! Jó babázást :)

2012. máj. 30. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!