Tornától elapadhat a tej? Járt így valaki?
Nem jellemző, mert a torna pont, hogy serkenti a vérkeringést ezáltal segíti a tejelválasztást is.
Sajnálom, hogy apad a tejed, de 9 hós babánál már nem akkora gond, ha nincsen tejed.
Lehet, hogy más oka van esetleg? Nem tudom, én soha nem hittem el azt, hogy valakinek, akinek korábban sok volt, csak úgy elapad a teje. Csak akkor ha kevesebbet szoptat vagy ilyesmi.Aztán lehet, hogy most megtapasztalom...
Egyébként legtöbbször nyugtatónak és altatónak használja a cicit baba, főleg éjjel van rá szüksége. azért örülök, hogy eddig is szoptathattam és hátha még sikerül visszahozni.
Más dologban nem történt mostanában változás? Hozzátápi?
Egyáltalán, mit jelent, hogy lecsökkent?
Hát ha kevesebbet szopizik, akkor általában csökken a tejadag is.. De ha ez neki nem okoz gondot, ill. ő maga alakítja így, akkor rendben van. Vagy éhes marad még szopik után?
Ha nem hirtelen kezdted a tornát, hanem fokozatosan, ahogy érezted, hogy jól esik; és (jobban) odafigyelsz a folyadékbevitelre, akkor szerintem jól csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!