Gyulladt mellbimbó! Mit tegyek?
Napok óta be vannak gyulladva a mellbimbóim,vörösek.Amúgy géppel fejem a tejet,és nagyon fájnak közben.Valaki tud megoldást,hogyan tudnám helyrehozni őket?Már a fejés gondolatára is összeszorul a gyomrom.(A babám 7 hetes,elejétől fogva lusta szopni,ezért fejem a tejet.)
Kérlek,írjatok,kinek volt ilyen,és mitől múlt el!
Köszönöm!
én Lasinosh krémet kentem rá, de lassan múlt el.
szopi tanácsadó segytségét nem akarod kérni, hátha rá lehetne venni babádat szopira.
Ne szappanozd, mert az rémesen szárítja, elviselhetetlen lesz. Nekem a garmastan tovább érzékenyítette a melbimbómat (ahol bekentem, pörkösödött, ami a következő szopiztatásnál sokkal mélyebben berepedt, mint előzőleg volt...), az használt csak, ha szopi után az anyatejből rákentem valamennyit, és pucér cicivel voltam, amíg rá nem száradt, pár nap alatt így rendbe jött.
A melbimbód mitől ilyen sebes? Időnként ráteszed a babádat azért szopizni? A fejő nem okozhatna ilyen sebeket.
Sziasztok!Köszönöm a válaszokat!
A kórházban 8 csecsemős nővért,és egy védőnőt készítettünk ki...Senki sem tudta rávenni,hogy mellből egyen.Iszonyú lusta volt.Azt mondták,egy ilyen gyereket láttak a kórházban eddig rajta kívül...Bimbóvédővel még csak-csak,de azzal is leállt.Olyan keveset evett,hogy alig hízott.Maradt a fejés,és a cumisüveg.Ezzel nekem nincs is gondom,csak a fájdalom.A lényeg,hogy ő egyen.
Egyáltalán nem sebes a mellbimbóm,csak gyulladt.Mikor megindul a tej,az is nagyon fáj sajnos.
Próbáltam a tej rákenését,szabadon hagytam,amennyit csak lehet,de semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!