Mennyit hizhat a tápszertől a baba? Aggódom nagyon!
Az lenne a kérdésem,hogy menniyt hizhat a baba a tápszertől? Biztos van olyan,hogy váltani kell ha túl sok ,nem?
Eddig Beba Ha t használtunk kisfiam (4.5 hónapos)ettől 1 hónap alatt 800 grammot hizott,most váltottunk 2 hete Hipp Ha ra és 2 hét alatt hizott 850 grammot.
Én félek,hogy ez már túl sok lesz.Több isemrős azt monjda,hogy ez már nem lesz jó,mert ilyenkor ennyit már nem hiznak!!!
Szerintetek???????
Hát lányom tápszeres volt, habár mi Mulipa PRe tápszert adtunk neki kb féléves koráig mert ez az ami összetételében megeyezik az anyatejjel (otthon startnak hívhják, müllerben van német PRE). Az 1-s tápszer már erösebb és nagyobb a kalória értéke is mint az anyatejnek.
Szóval 4 kilós kányom 6 hós korára 8,5 kiló lett, iszonyat kövér is volt szerintem, majd elkezdtük a hozzá táplálaást, és a nagymozgások is beindultak és 1 évesen 9,2 kiló volt. Most 20 hós és több mint 1 !!!!! év alatt csak 2 kilót hizott. Vagy is teljesen leállt a hízással.
Szóval ha 4,5 hósan mondjuk 10 kiló akkor aggódj, de 8 kiló alatt szerintem nem kell aggódni.
Szia!
Az én lányom havi 1 kilókat hízott,én is aggódtam,pedig én is ilyen voltam babakoromban,most meg vékony vagyok.Az orvos,védőnő meg nyugtatgatott,hogy nyugi,le fog állni.10 hónaposan 12 kg volt,már,most nem sokára 13 hónapos lesz lesz,de teljesen leállt a hízás,egy dekát nem nő,ugyanúgy 12 kg.Nem kell félned,vannak ilyen babák,ha elkezd aktívan mozogni akkor nem fog már annyit hízni (ez nekünk 10-11 hó körül jött el)
Fiamnak születése óta Beba Ha-t adok, 4 hónapos most és 6 és fél kiló. Mostanra duplázta meg születési súlyát.
De miért nem kérdezed meg a gyerekorvost erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!