Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyit hizhat a tápszertől a...

Mennyit hizhat a tápszertől a baba? Aggódom nagyon!

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem,hogy menniyt hizhat a baba a tápszertől? Biztos van olyan,hogy váltani kell ha túl sok ,nem?

Eddig Beba Ha t használtunk kisfiam (4.5 hónapos)ettől 1 hónap alatt 800 grammot hizott,most váltottunk 2 hete Hipp Ha ra és 2 hét alatt hizott 850 grammot.

Én félek,hogy ez már túl sok lesz.Több isemrős azt monjda,hogy ez már nem lesz jó,mert ilyenkor ennyit már nem hiznak!!!

Szerintetek???????

2012. máj. 29. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát lányom tápszeres volt, habár mi Mulipa PRe tápszert adtunk neki kb féléves koráig mert ez az ami összetételében megeyezik az anyatejjel (otthon startnak hívhják, müllerben van német PRE). Az 1-s tápszer már erösebb és nagyobb a kalória értéke is mint az anyatejnek.

Szóval 4 kilós kányom 6 hós korára 8,5 kiló lett, iszonyat kövér is volt szerintem, majd elkezdtük a hozzá táplálaást, és a nagymozgások is beindultak és 1 évesen 9,2 kiló volt. Most 20 hós és több mint 1 !!!!! év alatt csak 2 kilót hizott. Vagy is teljesen leállt a hízással.

Szóval ha 4,5 hósan mondjuk 10 kiló akkor aggódj, de 8 kiló alatt szerintem nem kell aggódni.

2012. máj. 29. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én lányom havi 1 kilókat hízott,én is aggódtam,pedig én is ilyen voltam babakoromban,most meg vékony vagyok.Az orvos,védőnő meg nyugtatgatott,hogy nyugi,le fog állni.10 hónaposan 12 kg volt,már,most nem sokára 13 hónapos lesz lesz,de teljesen leállt a hízás,egy dekát nem nő,ugyanúgy 12 kg.Nem kell félned,vannak ilyen babák,ha elkezd aktívan mozogni akkor nem fog már annyit hízni (ez nekünk 10-11 hó körül jött el)

2012. máj. 30. 08:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is aggódom mert a fiam nekem is gyorsan hízik szerintem,3300 grammal született,3150g volt mikor haza hoztuk,most 3 hónapos és 7 kiló!A védőnő máskor azt mondta hogy féléves korukra duplázzák meg a súlyukat a babák,hát az én fiam nem volt még kettő és fél mire megduplázta.Ma megyünk a 3 hónapos oltásra,majd rákérdezek hogy ez jól van e így.
2012. máj. 30. 09:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért ha nincs rendbe akkor fogyókúrázni fog?
2012. máj. 30. 09:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Fiamnak születése óta Beba Ha-t adok, 4 hónapos most és 6 és fél kiló. Mostanra duplázta meg születési súlyát.

De miért nem kérdezed meg a gyerekorvost erről?

2012. máj. 30. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!