Létezik olyan tejserkentö tea aminek jó ize van? Ha igen mi a neve és hol lehet kapni?
Nekem a Naturlandos ízlik. :) Ha szereted a borsmentát...
A mecsek is fincsi. :)
A naturlandos vagyok. :)
Nekem jó volt. Nem tudom, nélküle mennyi tejem lett volna. De ömlött, az biztos. :) Egyébként se anyumnak se nagyimnak nem volt sok teje. Mellesleg kaptam a barátnőmtől citromfű teát, mert neki az segített. Megnéztem, és sok citromfű van a naturlandosban is. Szóval ha nem ízlik egyik sem, talán kipróbálhatnád a sima citromfüvet.
Én a Mecsek teára esküszöm!!!Nekem egy csepp tejem nem volt,így még a kórházban elkezdtem inni.1,5 l vízhez 3 filter.Ezt naponta 2x készítettem el és magamba erőltettem+ mellette rengeteg folyadék.Nekem maximálisan bevált,lett is tejem bőven.Most 4 hónapos a kisfiam, és ma már heti 1-2 alkalommal készítek 3 filterből teát.Lehet ne is kellene,de én így nyugszom meg. :) Az íze...hát az elején ki lehetett volna kergetni vele a világból;de X liter után megszokja az ember és igazából belegondolva nem is olyan rossz.Viszont CSAK hidegen tudom meginni a mai napig,melegen teljesen más az íze (legalábbis nekem).
Én azt hallottam,hogy a Laktoherb okozhat pocakfájást a picinél;így én azt ki sem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!