Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Létezik olyan tejserkentö tea...

Létezik olyan tejserkentö tea aminek jó ize van? Ha igen mi a neve és hol lehet kapni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 20:43
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem a mecsek tea izlik. amugy meg mindet lehet izesiteni.
2012. máj. 29. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem a Naturlandos ízlik. :) Ha szereted a borsmentát...

A mecsek is fincsi. :)

2012. máj. 29. 21:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Oké köszi! És jók ís ezek a teák? Kinek mi volt a tapasztalata?!
2012. máj. 30. 07:40
 4/9 anonim ***** válasza:

A naturlandos vagyok. :)

Nekem jó volt. Nem tudom, nélküle mennyi tejem lett volna. De ömlött, az biztos. :) Egyébként se anyumnak se nagyimnak nem volt sok teje. Mellesleg kaptam a barátnőmtől citromfű teát, mert neki az segített. Megnéztem, és sok citromfű van a naturlandosban is. Szóval ha nem ízlik egyik sem, talán kipróbálhatnád a sima citromfüvet.

2012. máj. 30. 09:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Én a Mecsek teára esküszöm!!!Nekem egy csepp tejem nem volt,így még a kórházban elkezdtem inni.1,5 l vízhez 3 filter.Ezt naponta 2x készítettem el és magamba erőltettem+ mellette rengeteg folyadék.Nekem maximálisan bevált,lett is tejem bőven.Most 4 hónapos a kisfiam, és ma már heti 1-2 alkalommal készítek 3 filterből teát.Lehet ne is kellene,de én így nyugszom meg. :) Az íze...hát az elején ki lehetett volna kergetni vele a világból;de X liter után megszokja az ember és igazából belegondolva nem is olyan rossz.Viszont CSAK hidegen tudom meginni a mai napig,melegen teljesen más az íze (legalábbis nekem).

Én azt hallottam,hogy a Laktoherb okozhat pocakfájást a picinél;így én azt ki sem próbáltam.

2012. máj. 30. 11:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm és hol lehet a Naturlandot és a Mecsek teát kapni????
2012. máj. 30. 13:22
 7/9 anonim ***** válasza:
A Mecsek teát gyógyszertárban illetve drogériákban.A DM-ben tuti van,meg talán nagyobb Tesco-ban is.500.- Ft körül van az ára.Viszont mikor én szültem az egész várost felkutatták a rokonok,de sehol nem lehetett kapni.Gondolom akkor boldog-boldogtalan azt ihatta ;) .
2012. máj. 30. 14:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Vidékről,egy pici kis gyógyszertárból tudtuk beszerezni.
2012. máj. 30. 14:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Naturlandos van patikában, de a DMben és a rossmannban a legolcsóbb. Tuti lesz valahol. Ha mégsem, akkor biobolt.
2012. máj. 30. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!