Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan szoptassam tovább?

Hogyan szoptassam tovább?

Figyelt kérdés
Kislányomnak kibújtak a felső fogai. Ennek nagyon örültem a mai napig, de ma szoptatás közben felsértette a mellemet. Nem harapta, csak olyan intenzíven szívta, hogy felsértette a fogával. Már félek a következő etetéstől... Járt már így valaki?
2009. jún. 29. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon félsz akkor esetleg használj bimbóvédőt!Reméljük,hogy elfogadja így is a melledet,közben szellőztesd sokszor a cicidet!Amúgy ehez is hozzá fog szokni a bimbód egy idő után!Megedződik:)
2009. jún. 29. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon fáj, amikor ezt csinálja, vedd ki a cicit a szájából és határozottan szólj rá, hogy ne! Majd mehet vissza a cici a szájba. Hidd el pár ilyen alkalom és nem lesz gond. Nagyon okosak ezek a kis lurkók! De ha nem tudja, hogy ez neked fáj, akkor továbbra is így csinálja.
2009. jún. 29. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
35%
Vagy szívd le,és add cumisüvegben!!
2009. jún. 29. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 2. válasszal. Határozottan rá kell szólni, és elvenni tőle, addig, amíg meg nem érti, mit szeretnél. folyamatosan szoptass tovább, de ha nagyon fáj, esetleg próbáld addig többször a másikból, de vigyázz, a "megharapott" be ne gyulladjon, ezt ezalatt fejheted, ha túlságosan föltelne.

www.szoptassugyesen.hu

2009. jún. 29. 22:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Sose gondoltam volna, hogy 11 hónap után lesznek problémáim a szoptatással... A cumisüveges verzió sajna nem működik, nem fogadja el. Tegnap kivettem a szájából, hát ilyen felháborodást sem láttam még ezen a huncut világon:) Pedig muszáj, remélem, hamarosan tényleg megérti...Próbálkozunk, ügyeskedünk. Még egyszer köszi, lányok!
2009. jún. 30. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!