Az baj ha csak annyi a tejem amit a baba megeszik, de fejni nem tudok már utána?!
Az elsö pár napban rengeteg volt,de most már csak annyi van amit megeszik,mind 2ciciböl eszik 2,5-3oránként!
9napos baba anyukája

Nem baj, sőt ez az optimális.
4 gyerekemnél kegyetlenül sok tejem volt, muszáj volt fejni. Nem bánom, le tudtam adni, más jól járt vele.
Az 5. babámnál 5 napos korában iszonyúan bedurrant a bal mellem. Kijött házhoz egy profi csecsemős, és 2 óra alatt rendbetette. Viszont utána 2 napig jeges borogatás kellett rá. ettől annyit apadt a tej, hogy pont elég volt a fiamnak. Hihetetlenül kényelmes volt onnantól az élet :-)
Csak arra ügyelj, ha azt veszed észre, hogy hamarabb megéhezik a baba, ne nyúlj rögtön a tápszerért. Növekedési ugrásoknál előfordul, hogy átmenetileg kevesebb a tej, mint amennyi kellene, de gyakori mellretétellel újra felzárkózol a bab igényeihez.

én soha sem fejtem.
midnig pont annyi volt, amennyit (2 cict kiürítve) megevett.
Most 10 hós, és még szopik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!