Tápszert kell majd ennünk?
Figyelt kérdés
5 hónapos múlt a kisfiam, eddig csak anyatejet kapott most viszont úgy vettem észre hogy kevesebb a tejem. Arra lennék kíváncsi ha nem lesz tejem vagy csak nagyon kevés akkor tápszert kell majd adnom neki. Mivel abba a korba lép mikor már ehet ezt-azt, de az olvastam hogy 1 éves koráig a tejet helyettesíteni kell.2009. jún. 27. 11:03
1/2 anonim válasza:
igen, ha nem lesz tejed, akkor tápszert kell adnod. De kezdj el hozzátáplálni gyümölccsel, főzelékkel és lehet, hogy amellett simán elég lesz a tejed is.
2/2 anonim válasza:
kezd el a hozzátáplálást. én már négy hónaposan elkezdtem fokozatosan, most fél éves a kisfiam. reggel szopizik, tízórai gyümölcs, ebéd főzelék és ha igényli még szopi utána. tízórai főzelék, vacsora tejpép. és még fürcsi után egy kis szopi úgy alszik el.
nekem is kevés volt már a tejem most elég, meg már nem is igényli annyira.
és így nem adok tápszert.
ja és valamikor reggeli szopi után is kap egy kis tejpépet mert valamikor nem szopizik rendesen.
jó babázást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!