Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hetes babám (tápszeres)...

10 hetes babám (tápszeres) minden pukizásnál keservesen kínlódik, álmából is felébred. Lehet, hogy más tápszert kéne ennünk?

Figyelt kérdés

Mildibé 1-est eszik. Kicsit szorulásosak is vagyunk 2 hete, erre csak kamillateát adok neki. 2 naponta kakil.

A pukik jönne rendületlenül, de nem tudom miért van ilyen hatása a babira.

Ha valakinek volt ilyen problémája és tud valami okosat megköszönném, ha leírná a tapasztalatait.

Köszönöm: Regina

2010. jún. 18. 09:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Pukikönnyítésre nekünk az infacol vált be. A kamillateát pedig ne add folyamatosan a babádnak, mert hosszú távon szárítja a beleket, és csak még jobban szorulásos lesz.
2010. jún. 18. 09:27
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is Infacolt adtam neki.

A doki másik tápszert írt fel. Milupa Pepti 1-et.

Attól sokkal jobb lett. az éjszakát azóta, 3 hetes korától átalussza reggel 9-is evés nélkül.

2010. jún. 18. 09:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Kamillatea csak akkor ér valamit,ha éhgyomorra(hajnali etetés) kapja,és sok cukorral!!! Így székletlágyító,de valóban ne add folyamatosan,csak ha hashajtás a cél. Egyébként ami nekünk bejött a Gripe Water ,nem csodaszer,de sokat segít,hogy könnyebben távozzanak a szelek.
2010. jún. 18. 09:37
 4/11 anonim ***** válasza:
9-ig
2010. jún. 18. 09:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt ilyen, már nem is tudom meddig tartott, a kisfiam minden hajnalban erre ébredt és persze mi is. Most 4,5 hós, már nincs ilyen. Olyanokat durrogott szegény sokszor. Manapság meg olyan ritkán. Szerintem idővel, ahogy érik az emésztőrendszere, nálatok is meg fog változni ez a helyzet.

Én Espumisant adtam neki, amikor hasfájós volt az első pár hétben és utána a pukik miatt, de majdhogynem semmit sem ért. Ez is átmeneti, mint sok minden, ahogy nő a baba.

Kitartás!!!

2010. jún. 18. 09:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. jún. 18. 09:42
 7/11 anonim ***** válasza:
A Mildibé nálunk is ilyen gondokat okozott.Tápszert váltottunk és 1-2 etetés után már sokkal jobb lett.
2010. jún. 18. 09:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Megírnád melyik tápszer oldotta meg a problémátokat? Előre is köszönöm
2010. jún. 18. 09:56
 9/11 anonim ***** válasza:
9.49 vagyok.A doki beba 1 aktívot írt fel.Jobban is ízlett a lányomnak.
2010. jún. 18. 10:33
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon aranyos vagy.
2010. jún. 18. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!