5 hetes babám napi 5x szopizik. Elég ez Neki?
Figyelt kérdés
igaz, akkor 150 körül, megeszik, az éjszakát pedig már 1 hetes korától végigalussza. De mindenhol azt olvasom, hogy 2-3 óránként esznek a vele egykorú babák. Akkor most a lányommal valami gond van?
Mert nem is igényli gyakrabban a szopit...
2012. máj. 17. 12:17
1/3 anonim 

válasza:

Én egy kicsit kevésnek tartom,de lehet neki ennyi az igénye.Az enyémekből kiindulva,emlékszem hogy sűrűn igényelték.Kérdezd meg a védőnőt,vagy a gyerekorvost!Az is lehet hogy Ő a lusta típusú babákhoz tartozik és jobban szeret aludni mint enni :)
2/3 anonim 

válasza:

Örülj neki,ha szépen gyarapszik semmi okod az aggodalomra,ráadásul a 150 mili nagy mennyiség.Nekem meg állandóan a mellemen akart lenni,nagyon szerencsés vagy szerintem!
3/3 TKI Ibolya 

válasza:

Semmi gond a babáddal!Ez hatalmas mennyiség az ő pici gyomrába.Ő ilyen egyszerre eszik sokat és utána pihi!:)
Az én gyerekeim sem úgy működtek ahogy az a nagy könyvben meg volt írva!
Örülj neki,hogy ilyen "rendes" babád van!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!