Nem jó a tejem minősége? 3 hetes babám 1 másfél max 2 óránként 75 80g-okat szopizik. Éjjel már kibírt 4-5 órát is most csak 3at.
Azok alapján amit leírsz, minden a legnagyobb rendben.
A tejeddel meg nincs semmi baj.
Van olyan gyerekem, aki 4-5 órát csak 8-9 hónaposan bírt ki.
Én eltenném a mérleget, vagyis naponta egyszer este megmérheted ugyanabban az időben, ebből is jól látszik a fejlődés, és ha van napi 4-6 pisis pelus, akkor minden ok.
A bukás nem jelent rosszat, 6 hetesen majd viszed UH-ra, ott megnézik, jól zár-e a gyomra.
Másik babám 1 éves koráig extrém bukós volt, de mivel nem volt refluxos, és jól fejlődött, az ég világon semmi gond nem volt ezzel sem. Igaz, sokat kellett mosnom. :o)
Próbálj aludni vele napközben, mivel első baba, még megteheted. A 3 óránkénti szopi még csak nem is mondható gyakorinak, főleg nem 3 hetes babánál...
Kitartás, az eleje mindig nehezebbnek tűnik, mert még fel kell épülnöd. Próbálhatsz segítséget kérni a házi munkához, Te meg csak a babára koncentrálj, és menni fog az!
Értem. Hát fárasztó, az biztos, de azért lehet trükközni itt ott. Nálunk az első kettő között csak 2 év van. Nekem is lány a nagyobb. Én egy nagy kanapé közepére ültem mindig szoptatni. A lányom hozta a könyveit, játékait, olvastunk, beszélgettünk közben, így tulajdonképpen a szopikat még szerette is. Próbáld bevonni a baba körüli dolgokba, ő már nagyon ügyes lehet.
Éjjel próbáld a babaágyat teljesen magad mellé tolni, hogy ne kelljen felkelni a szoptatáshoz, csak magadhoz húzod, így pihentetőbb lesz. Esetleg egy ágyban is alhatsz vele, ha megy neked (nekem ez sosem ment).
A pocifájás meg sima hasfájósság is lehet, hiszen 3 hetes kor körül kezdődik ez...
Nekem is itthon van a nagy. Mikor az egyik alszik a másik nyávog nagyon király...
Ma MONDJUK JOBB DE NEM AKAROM LEKIABÁLNI :ddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!