A kislányom egy hetes, eddig 3 óránként evett, éjszaka egyet kihagyva. Ma reggel óta másfél óránként szopizik. Ez miért van?
Szia! Lehet,hogy nincs elég tejed,de lehet,hogy csak igy igényli. Mérleged nincs esetleg? Megtudnád nézni,hogy menyiket szopizik. Mert ha 50ml körül van(ha jól emlékszem),akkor valószínű,hogy kevés neki.Én ugyanigy voltam a fiammal,de ő csak azért állt rá a 1.5-2 óránti szopira,mert ez volt az igénye.3 hónapos korára duplázta a súlyát(7kg volt. Egyébként 1 éves koráig tudtam szoptatni.
De hívd fel a védőnőt vagy a gyerekorvost. Biztos tudnak segíteni.
Ne aggódj, valószínűleg kevesellte a tejcit, ezért szopizik gyakrabban. Mivel gyakrabban szopizik, több tejed lesz, pár nap múlva be fog állni megint a "tágabb ütemezésre". Ez a módja a tej szaporításának :)
Én azt javaslom, ha szoptatással kapcsolatos kérdésed van, kérdezd őt, nagyon kedves és nekem is sokat segített:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!