Miért nem szopizik rendesen a babám, ahogy korábban szokott?
Figyelt kérdés
8 hónapos. Reggel, este csak szopizik, napközben kap már mást is, de keveset eszik, s arra is rászopizik. AZ utóbbi hetekben nagyon küzdünk. Néhány korty után abbahagyja, szinte "erőszakkal" kell visszatennem, akkor meg sír. Izeg-mozog, fel akar ülni az ölemben, kimászni onnan. Este mindig mindkét mellből kap, mert azt hiszem kevés neki éjszakára.
Keresem az okát: mozgásfejlődés, vagy más az íze, vagy kevés neki, vagy nem akar már szopizni?
2012. máj. 3. 22:30
1/6 anonim válasza:
Sztem nem akar szopizni. Az enyém 6 és fél hós és ugyanez a műsor van.... Lefejtem a tejet és séta közben azt adtam neki, így oldottam meg. Ez ma volt, még nem döntöttem el, hogy hogyan legyen. Persze vizet is vittem és felváltva kínálgattam...
2/6 anonim válasza:
Szerintem akar még ő szopizni, csak most éppen nagyon sok új dolog van az életében: gondolom már beindult a mozgásfejlődés, próbálkozik az üléssel, mászással, ezt akarja gyakorolni mindig, a világ is egyre érdekesebb, amit fel kell fedezni. Próbáld nagyon nyugiban etetni, legyen sötét, csönd, esetleg ringatózz közben. Nekünk ez bejött ebben az időszakban.
3/6 anonim válasza:
Az én fiam is 8 hónapos, és pont ezt csinálja. Miután néhány korty után felült az öledben, fektesd az ágyra, és feküdj mellé, úgy kínáld ismét a cicit.Nekünk ez a módszer bejött és szépen jól lakik. Bár én sem tudom, hogy miért tetszik neki így jobban az evés))
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindhármótoknak, tovább próbálkozunk.
2012. máj. 4. 09:05
5/6 anonim válasza:
Lehet félreértettelek és félreértettek engem is. 1. válaszoló vagyok. Én azt hittem reggel és este rendesen szopizik, de napközben nem, mivel kap már ételt. Nálunk a reggeli szopizással semmi gond, de napközben nem kell neki, mert gondolom nem éhes. Este pedig azzal fejezzük be a napot, de ott is sokszor megy a műsor...
6/6 A kérdező kommentje:
Igen: nálunk sincs baj a reggeli szopival - gondolom, akkor még tartalmas az éjjel termelődött tej. Viszont a többi szopi...:(
2012. máj. 4. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!