Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyire jók a pumpás mellszívók?

Mennyire jók a pumpás mellszívók?

Figyelt kérdés

az az igazság hogy az előzző két szülésemnél kaptam kölcsön mellszivót de max 2 hétig kellett használnom tovább nem.most nem kapok kölcsön viszont drágállom pl az aventet erre a pár hétre megvásárolni.adnátok ötletet tanácsot hogy mennyire jók ezek a kézi mellszívók?pl mint ez itt: [link]

köszönöm ha segitetek.

2009. jún. 25. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezek nem olyan jók.Legalábbis nálunk nem jött be.Ha nem akarsz venni,miért nem kérsz a védőnőtől?Hasonlókat adnak általában,mint az Avent.

2009. jún. 25. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Én ezt használtam, kicsit fura.

Ami a legjobb (2 fiamnál is használtam hónapokig)

a gyógyszertárban kapható kb 800 ft a neve: fájdalommentes kézi mellszívó.

Ez a legjobb és a legolcsóbb és a leg csöndesebb.

(A kórházban meg lehet őrülni a sok kattogós Avent-től.)

Csöpi mellszívó: Az anya a vákuumot szájjal, szívással alakítja ki, a tej egy cumisüvegbe gyűlik.

[link]

Remélem műkszik a link.

2009. jún. 25. 19:25
 3/8 A kérdező kommentje:
működik a link köszönöm.csak nem értem a működését:) én szivom szájjal a tejcit a csövön keresztül?basszus, azthittem 2 gyerekes anyukaként nem kell itt égetnem magam ezzel....aztán mégis.
2009. jún. 25. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát én vettem egy kézi pumpás Chicco-t , de minek...Tejet nem láttam belőle, csak egy ínhüvelygyuszit:(
2009. jún. 25. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:

19:25 vagyok

Nem, a száddal a csövön keresztül vákumot csinálsz.

És azt úgy tartod. Közben kézzel tudod kinyomkodni a tejet! A pumpás az úgy működik, hogy beszippantja a cicit és nyomkodnod kell. Csak az a rohadt pumpa vagy nagyon beszívja, vagy nem fogja be rendesen a cicit és fáj is egy kicsit. Itt a cicit odahelyezed a formához és elkezded a levegőt kiszívni, így elindul a tej és olyan mintha a gyerek szopizna.

Érdekes, nagyon kevesen ismerik ezt a fajtát, pedig hidd el nagyon jó.

Remélem érthető, használni könnyebb, mint leírni.

2009. jún. 25. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia.Én kaptam egy Aventos elektromos mellszivot.Orákig ültem,mire összehoztam valamennyit és hittem csak ennyi tej van.Még egy barátnőm felajánlotta a pumpás kézi mellszivoját,ő nagyon megvolt vele elégedve.Kiprobáltam és szerintem ezerszer jobb,hatásosabb.
2009. jún. 25. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

nekem ilyen van :-( nem ajánlom... kész gyötrelem vele kiszívni 30-60 ml-t, pedig van tejem bőven (7 hós a kisfiam). Valahogy a pumpája nem jó, meg az elején fájt is, csak vészhelyzetben használom.

2009. jún. 26. 14:53
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,nem tudom mi legyen,azon törpölök hogy amennyit az első kettőnél kellett fejnem azt meg tudom tenni kézzel is sztem.ha meg nem akkor még mindig el tudom apát küldeni hogy szerezzen be egyet gyorsan.vagy bérelünk addig egyet.mégegyszer köszi a válaszokat.
2009. jún. 26. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!