Mennyire jók a pumpás mellszívók?
az az igazság hogy az előzző két szülésemnél kaptam kölcsön mellszivót de max 2 hétig kellett használnom tovább nem.most nem kapok kölcsön viszont drágállom pl az aventet erre a pár hétre megvásárolni.adnátok ötletet tanácsot hogy mennyire jók ezek a kézi mellszívók?pl mint ez itt: [link]
köszönöm ha segitetek.
Szia!
Ezek nem olyan jók.Legalábbis nálunk nem jött be.Ha nem akarsz venni,miért nem kérsz a védőnőtől?Hasonlókat adnak általában,mint az Avent.
Én ezt használtam, kicsit fura.
Ami a legjobb (2 fiamnál is használtam hónapokig)
a gyógyszertárban kapható kb 800 ft a neve: fájdalommentes kézi mellszívó.
Ez a legjobb és a legolcsóbb és a leg csöndesebb.
(A kórházban meg lehet őrülni a sok kattogós Avent-től.)
Csöpi mellszívó: Az anya a vákuumot szájjal, szívással alakítja ki, a tej egy cumisüvegbe gyűlik.
Remélem műkszik a link.
19:25 vagyok
Nem, a száddal a csövön keresztül vákumot csinálsz.
És azt úgy tartod. Közben kézzel tudod kinyomkodni a tejet! A pumpás az úgy működik, hogy beszippantja a cicit és nyomkodnod kell. Csak az a rohadt pumpa vagy nagyon beszívja, vagy nem fogja be rendesen a cicit és fáj is egy kicsit. Itt a cicit odahelyezed a formához és elkezded a levegőt kiszívni, így elindul a tej és olyan mintha a gyerek szopizna.
Érdekes, nagyon kevesen ismerik ezt a fajtát, pedig hidd el nagyon jó.
Remélem érthető, használni könnyebb, mint leírni.
nekem ilyen van :-( nem ajánlom... kész gyötrelem vele kiszívni 30-60 ml-t, pedig van tejem bőven (7 hós a kisfiam). Valahogy a pumpája nem jó, meg az elején fájt is, csak vészhelyzetben használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!