Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukák! Szoptatás alatt...

Anyukák! Szoptatás alatt lehet epret enni?

Figyelt kérdés
8 hónapos a kisfiam.Már nem a fő táplálék a tejcsi de azért elég sokszor rákívánkozik a cicire.Epret ehetek?Vagy bajt csinálok?Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 11. 11:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Tapasztalatok alapján az aprómagvasoktól óvakodni kell: eper, szeder, málna, ribizli stb. Ezeknek igen komoly allergizáló hatásuk lehet. Persze van, akinél semmi problémát nem okoz.
2012. máj. 11. 11:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem.Akkor majd jövőre!! :( :)
2012. máj. 11. 12:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2012. máj. 11. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért úgy gondolom, hogy egy 8 hónaposnál nem okoz semmi különös gondot, ha nem is kilószámra, de néhány szemet megeszel. Ő már nem annyira aprócska.
2012. máj. 11. 12:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Én most kérdeztem ez ügyben a védőnőmet, mert meg vagyok veszve érte (terem a kertben) és 2 hét múlva szülök.

Szóval: egyél 1-2 szemet, ha a babádon nem jön ki csalánkiütés, akkor másnap 3-4 szemet kóstolj, és naponta duplázhatod a mennyiséget.

Egyébként egy 8 hónaposnál bátran próbálkozhatsz vele!

2012. máj. 11. 16:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsonak, en is igy tudtam es igy is tettem. Viszont, kiderult, hogy a fiam annyira allergias pont az eperre, hogy a 3 szemtol is vervoros volt az arca, fenistil cseppeket kellett neki adni emiatt:( Ugyhogy, ha allergias ra, kijon a par szem eperre is valoszinuleg.
2012. máj. 12. 02:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Az enyém is 8 hónapos. Én 3 napja ettem kb.8 szemet. Eddig semmi nem jelentkezett nála, gondolom, nem lesz baj.

Szerintem, óvatosan próbáld meg. Aztán figyeld a babát.

2012. máj. 13. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!