5napos picivel mit tegyek, hogy rendesen cicizzünk? Vajon kinövi a kaja előtti harcolást?
Rendesen eszünk, ha végre elfogadja azt a tényt, hogy nem elég bekapni a bimbót, "dolgozni" is kell a kajáért.
Bekapja, rászív, nyel, kiköpi, sír, bekapja rászív, nyel, kiköpi... és közben hergelődik, néha már teljesen vörösre üvölti magát, én meg nem győzöm betologatni a cicit a szájába, nyugtatni (néha hagyon hogy kicsit tomboljon).
A bimbó kiemelkedik rendesen, tej van, Picur is tudja mit kell csinálni, de valahogy nem akarja elsőre elfogadni, csak jó pár percnyi viaskodás után kezd el enni rendesen (csapkod a kezecskéjével, tolja el magától a cicit, néha belecsíp a harc hevében), de ha eszünk, akkor nagyon, és vigyorogva alszik el.
(4óránként kérünk enni, pelus tiszta, csend van, és nyugalom)
Elsőre is rendesen be tudja kapni, és rá is szív. Szerencsére a technika ha nem is tökéletes még, de jó.
A kórházban a csecsemős sem értette, miért kell a harc, mert minden feltétel megvan a szopihoz- segítőkészen jött, hogy akkor közösen etetünk, ő is próbálta betuszkolni a cicit picur szájába, csepegtettünk is tejet a szájába, de a gyerkőcöt ez nem hatotta meg, végül rám nézet, tanácstalanul annyit mondot nem érti miért van ez, és én sem:(.
szia!
Én is hasonló gondban voltam. Be a cici, szopja, szopja kilöki, ordítás. Be a cici, szopi-szopi, kilöki, ordítás... Aztán rájöttem, hogy a baba bent a kórházban cumisüvegből kapott enni, mert sárgasága miatt nem tudtam szoptatni.A cumisüveg meg ugye jobb szolgálatot tesz, csak szívni kell, nem kell a szájpadlással sokat dolgozni a kajáért... Ez aztán rendeződött, mert gondolom "rájött", hogyha enni akar, akkor valahogy a tejcsit ki kell szívnia a cicimből. Az ő szopási technikája is fejlődik, nyugi, még csak 5 napos!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!