Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 5napos picivel mit tegyek,...

5napos picivel mit tegyek, hogy rendesen cicizzünk? Vajon kinövi a kaja előtti harcolást?

Figyelt kérdés

Rendesen eszünk, ha végre elfogadja azt a tényt, hogy nem elég bekapni a bimbót, "dolgozni" is kell a kajáért.

Bekapja, rászív, nyel, kiköpi, sír, bekapja rászív, nyel, kiköpi... és közben hergelődik, néha már teljesen vörösre üvölti magát, én meg nem győzöm betologatni a cicit a szájába, nyugtatni (néha hagyon hogy kicsit tomboljon).

A bimbó kiemelkedik rendesen, tej van, Picur is tudja mit kell csinálni, de valahogy nem akarja elsőre elfogadni, csak jó pár percnyi viaskodás után kezd el enni rendesen (csapkod a kezecskéjével, tolja el magától a cicit, néha belecsíp a harc hevében), de ha eszünk, akkor nagyon, és vigyorogva alszik el.

(4óránként kérünk enni, pelus tiszta, csend van, és nyugalom)

2009. jún. 25. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Majd rendeződik ez, nyugi. Megszokja mi a rend, a szopási technikája is tökéletesedik. Eljön az idő hamar, amikor a saját kis kezeivel veszi be a szájába... :)
2009. jún. 25. 11:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem telt nagyon a melled? Sima, fényes bimbó? Nekem hetekig fejnem kellett akció előtt, mire igazán be tudta kapni, különben fél órán keresztül szenvedett volna. Nem tökéletes ráharapásnál is folyhat tej a szájába, de ideges marad....3 hetes korra vagy ő nőtt eleget, vagy a rendszer állt be, de harc nélkül elsőre be tudja szívni...
2009. jún. 25. 12:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Elsőre is rendesen be tudja kapni, és rá is szív. Szerencsére a technika ha nem is tökéletes még, de jó.

A kórházban a csecsemős sem értette, miért kell a harc, mert minden feltétel megvan a szopihoz- segítőkészen jött, hogy akkor közösen etetünk, ő is próbálta betuszkolni a cicit picur szájába, csepegtettünk is tejet a szájába, de a gyerkőcöt ez nem hatotta meg, végül rám nézet, tanácstalanul annyit mondot nem érti miért van ez, és én sem:(.

2009. jún. 25. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Kapott valaha cumisuvegbol barmit?Szerintem cumizavar lehet,de ha az is,visszafordithato kitartasoddal,es turelmeddel rajon hogy ez van,a cicibol nem omlik,szivni kell mert csak ugy lakik jol.Vagy a masik veglet,ami nalunk is volt hogy tul eros volt a tejleado reflexem,es omlott.De az en Kicsik fuldokolt is a hirtelen szajaba omlo tejtol.Cumizavar lesz az.Felteve ha ismeri a cumisuveget.
2009. jún. 25. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:

szia!

Én is hasonló gondban voltam. Be a cici, szopja, szopja kilöki, ordítás. Be a cici, szopi-szopi, kilöki, ordítás... Aztán rájöttem, hogy a baba bent a kórházban cumisüvegből kapott enni, mert sárgasága miatt nem tudtam szoptatni.A cumisüveg meg ugye jobb szolgálatot tesz, csak szívni kell, nem kell a szájpadlással sokat dolgozni a kajáért... Ez aztán rendeződött, mert gondolom "rájött", hogyha enni akar, akkor valahogy a tejcsit ki kell szívnia a cicimből. Az ő szopási technikája is fejlődik, nyugi, még csak 5 napos!:))

2009. jún. 25. 14:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyszer próbáltunk adni neki "teát", de a cumit el sem fogadta. Egyedül a kisujjam ami a szájában jár.
2009. jún. 25. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Próbálj meg mellbimbó védővel etetni,lehet úgy nem lesz "harc"
2009. jún. 25. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!