Ha elalszik a cicin, akkor már nem éhes?
Figyelt kérdés
Babám 7 hetes, és előfordul, hogy evés közben bealszik a cicin, és nem tudom felkelteni, csak úgy, ha pl. felveszem büfizni, büfi után visszateszem cicire, hogy még egyen. Be is kapja a bimbót, de két szívás (nyelés nélkül) után ismét bealszik. Szerintetek eleget evett és azért alszik?2009. jún. 25. 09:41
2/10 anonim válasza:
Az sokszor elofordul hogy a pici babak elalszanak a cicin, szopiznak - megnyugtatja oket, telítodik a kis pocijuk és puff már alszik. Probald meg ot felkelteni és ha látod hogy mélyen elaludt akkor inkabb hagyd ot aludni. Szerintem 5-10 perc szopi untig elég.
3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem alszik mélyen, mert - igaz, hogy míg cicin van, bármit csinálhatok vele, nem kel fel (fülét bizergálom, állát simogatom, kezét-lábát masszírozom stb.) - amint kiveszem a cicit a szájából, kb. két-három perc és már fent van. Visszateszem a cicit, és már alszik is, de szintén cici kivétel után felébred. Mit csináljak?
2009. jún. 25. 09:56
5/10 A kérdező kommentje:
Úgy próbáljam meg, hogy cici ki, cumi be, még mielőtt felébredne? Nem rossz ötlet. Kipróbálom. Bár, ha fel kell venni büfiztetni akkor a cumi kiesik, vagy nem?
2009. jún. 25. 10:13
6/10 A kérdező kommentje:
Vagy ne vegyem fel egyáltalán büfizni? Ezzel meg az a problémám, hogy hasfájós. Igaz mióta issza a Gripe Water-t elég sokat javult szerintem. Már csak hajnalban húzogatja a lábát, hogy fáj a pocija.
2009. jún. 25. 10:14
7/10 anonim válasza:
Ha rendesen eszik, akkor természetesen meg kell büfiztetni, de utána, ha már azt látod, hogy csak a cicin alszik és nem is éhes, akkor próbáld meg a cumit a szájába adni, (akkor már nem kell büfiztetni) és hátha elalszik. Remélem tudtam a kicsit segíteni.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2009. jún. 25. 10:31
9/10 anonim válasza:
Nálam ha elalszik cicin, sokszor még éhes szokott lenni. Mert ahogy leteszem már sír hogy éhes.
10/10 anonim válasza:
Nalunk is ugyan ez volt a helyzet (még éjszaka is). Cumival megoldódott. De előtte mindenképpen büfiztesd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!