Lehet valamit szedni szoptatás alatt ez ellen az irózatos hajhullás ellen?
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 08:19
1/10 anonim válasza:
Amíg terhes voltál, a hormonok nem engedték kihullani a feleslegessé vált, amúgy normál esetben kihulló hajat. Azt most mindet kihullatja a szervezeted, egy újabb hormon miatt. És esetleg egy picit többet is. Normális. Javasolt a rövid haj és az a vitamin, ami a hajnövekedést segíti. Most nem tudom, melyik betűs az (:-)), de ami a haj-köröm erősítő kapszulában, meg ilyenekben is van, a gyógyszertáros tuti tudja... Vitamint ehetsz szoptatás alatt is, az biztos :-)
2/10 anonim válasza:
Hát vitaminokat szedhetsz, de a hajhulláson nem fog segíteni, mert az hormonális eredetű! Nekem a szülés utáni 2. hónapban kezdődött, most 5 hónapos a kisfiam és most kezd elmúlni! Kitartás!
3/10 Kriszta66 válasza:
Ezt akérdést már én is fel akartam teni mert nekem már 9 hónapos a kislányom és még mindig nagyon hullik . Voltam vérvételen ott minden rendben és a doktornöm nem irt fel semmit.
4/10 anonim válasza:
ha hullik akkor minek rövid haj? amúgy is megkopaszodunk akkor minek vágjuk még le?
5/10 anonim válasza:
bocsánat ha kicsit modortalanul írtam! :D
csak mert nekem is hullik és nekem hosszú van, és akkor le kellene vágnom,hogy ne legyen kopi? brrr
6/10 anonim válasza:
Nem azért írtam a rövid hajat :-)
Hanem azért, mert nagyon hullik és engem pl. zavar, hogy a kéróban mindenhol az van. Rövid hajjal a felének látszik :-)
Meg azért, mert a homlokodon pl. felkopaszodhatsz és akkor összevissza hosszúságú lesz a hosszú hajad. Én mindig ilyenkor levágattam rövidre, ez úgyis hónapokig tartó folyamat, addig legalább változatosabb vagyok és utána újra növesztem, akkor már szép, egyenletes lesz és addig kevésbé zavar.
8/10 anonim válasza:
Vastabletta csajok,az kell!!!szedjétek,sok ismerősömnek bevált!
9/10 anonim válasza:
A második vagyok!
Én a terhességem alatt végig és a szülés után négy hónapig szedtem a vas tablettát mert nagyon rossz volt a vérképem, de nem segített semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!