Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 5hetes babámat szoptatom,...

5hetes babámat szoptatom, hajat szabad festeni?

Figyelt kérdés
Az ammónia mentes nem jött be.Szabad befestenem sima hajfestékkel?Már nagyon ráférne,de azért a kicsim fontosabb,nem akarok ártani neki...
2012. máj. 3. 07:54
 1/4 anonim ***** válasza:
az ammóniát jó pár napig érzeni a hajon erősen, és ha közel hajolsz hozzá, szoptatod, lehet hogy nem tesz jót neki az az erős illat.De ha összekötöd a hajad lehet hogy akkor nem érezni annyira.
2012. máj. 3. 08:28
 2/4 xStefix ***** válasza:

Hát, ha nem túl erős színűre akarod (fekete vagy szőke, amihez több vegyszer kell), akkor talán oké.

Az ammóniamentest a hennára érted? Mert az a legkímélőbb, főleg ilyenkor.

Tipp: melírozás? Nem szőkére, hanem valami hasonszőrű színűre, mint az eredeti színed. Akkor kevesebb festéket kellene használnod...

De ha nem s.o.s. fontos, lehet, hogy érdemesebb lenne várni még pár hetet.

2012. máj. 3. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:
én szőke vagyok, mind2 babámat szoptattam és 2,5-3havonta festettem a hajam,nem volt semmi baj. a fodrászom mondta hogy nugodtan lehet(s nemcsak üzleti érdekből,mert barátnőm is egyben)
2012. máj. 3. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:
6 hetes volt a kislanyom amikor barnarol szokere festettem. Csipte a fejboromet a festek, de semmi baj nem lett. En megmostam utana meg 2x, hogy kimenjen a szag. Szabad festetni nyugodtan.
2012. máj. 3. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!