5hetes babámat szoptatom, hajat szabad festeni?
Figyelt kérdés
Az ammónia mentes nem jött be.Szabad befestenem sima hajfestékkel?Már nagyon ráférne,de azért a kicsim fontosabb,nem akarok ártani neki...2012. máj. 3. 07:54
1/4 anonim válasza:
az ammóniát jó pár napig érzeni a hajon erősen, és ha közel hajolsz hozzá, szoptatod, lehet hogy nem tesz jót neki az az erős illat.De ha összekötöd a hajad lehet hogy akkor nem érezni annyira.
2/4 xStefix válasza:
Hát, ha nem túl erős színűre akarod (fekete vagy szőke, amihez több vegyszer kell), akkor talán oké.
Az ammóniamentest a hennára érted? Mert az a legkímélőbb, főleg ilyenkor.
Tipp: melírozás? Nem szőkére, hanem valami hasonszőrű színűre, mint az eredeti színed. Akkor kevesebb festéket kellene használnod...
De ha nem s.o.s. fontos, lehet, hogy érdemesebb lenne várni még pár hetet.
3/4 anonim válasza:
én szőke vagyok, mind2 babámat szoptattam és 2,5-3havonta festettem a hajam,nem volt semmi baj. a fodrászom mondta hogy nugodtan lehet(s nemcsak üzleti érdekből,mert barátnőm is egyben)
4/4 anonim válasza:
6 hetes volt a kislanyom amikor barnarol szokere festettem. Csipte a fejboromet a festek, de semmi baj nem lett. En megmostam utana meg 2x, hogy kimenjen a szag. Szabad festetni nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!