Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » MIlyen tápszert adjak a...

MIlyen tápszert adjak a 6hetes lányomnek?

Figyelt kérdés
Kevés a tejem. Ajánjatok valami jó tápszert!
2009. jún. 22. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
mi HA-s tápszert ettünk ennyi idősen. ezt csak receptre tudod megvenni
2009. jún. 22. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon sok tápszert kapsz mindenfelé.DE érdemes lenne az orvossal felíratni!!!!Ő tudja,hogy mit ajánl nektek.

Hívd fel legalább,és recept nélkül is megtudod venni!!

Azért az első a szopás legyen,még beindulhat jobban!!

2009. jún. 22. 16:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 10 hetesen adtam neki tápszert, a tescoban vettem, Hipp 1-es, nam Ha, sima. Nem lett tőle semmi baja, nagyon szereti, szó nélkül egy húzára megissza. Szopizik még mellett, most már 17 hetes, estére kapja, 130 milit, ill. napközben délkörül 65 milit.

Most már megmondtam a doktornőnek hogy ezt esszük, írjon fel, nem érdekel hogy mennyire szoptatás párti, így érzi jól magát a baba, most már nem sír vígasztalhatatlanul kaja után hogy éhes, s receptre csak 700 ft. Anyu is s a doki is azt mondták nem éhes, a hasa fáj, mert hogy hízik heti 15-20 dekákat, de érdekes miután kap enni elmúlik a hasfájása, csak mi tudjuk hogy mi a baja a babának, éhes-e vagy a hasa fáj!

Írattasd fel vele, úgy negyedébe kerül, mondd meg neki a magadét, te vagy az anyja, te tudod hogy mi kell neki!

Ugyan úgy hízik, se többet se kevesebbet.

2009. jún. 22. 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Én egy könyvet ajánlanék, ha szeretnél azért továbbra is szoptatni: Szoptass ügyesen! a címe. www.szoptassugyesen.hu . Sok ismerősömnek segített., akik csökkenteni akarták a tápszert.
2009. jún. 22. 21:53
 5/5 anonim ***** válasza:

nekünk ez nagyon bevált mi MILUA MILUMILL HA STARTOT ESZÜNK

ha feliratod úgy csak 2070ft ha meg úgy veszed a gyógyszertárba akkor 2770ft

nekünk sajnos 1,5 töl csak éjszakára kellet pótolni és rá 1 hétre már napközben is kelett és most már csak tápszert eszik. de ettöl lehet hogy székrekedése lesszmíg meg nem szokja erre azt tudom tanácsolni hogy vény nélkül lehet kapni glicerines végbél kúpot 1 negyedet beadsz neki amikor úgy látod hogy erölködik. mellé persze én még adok neki Bio Mecsek Baby teát ez görcsoldó és emésztés elősegítő és nem fáj a pocó tőle.

mondjuk én úgy szoktam csinálni hogy 50ml tea és a többi víz és úgy bele a tápszer. remélem segítettem a válaszommal. 7 hetes anyuka

2009. jún. 28. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!