Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Baj ha cicin altatom el?

Baj ha cicin altatom el?

Figyelt kérdés
mindenhol azt olvasom hogy nem szabad cicin altatni, mert később problémákhoz vezethet. nem hajlandó pár napja máshogy elaludni, csak ha cicire teszem és ilyenkor úgy szívja mintha éhes lenne, de biztos hogy nem az. amikor elaludt akkor elengedi. a kiságyba nem tudom ilyenkor becsempészni, mert rögtön felkel csak ha letelt 20 perc. vélemények? a cumit nem fogadja ilyenkor el.
2009. jún. 22. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Az enyém pont ilyen volt.Szerintem nem baj, hacsak azért nem mert ehhez szokik és nem fog máshogy elaludni.

Én ezt csináltam sokáig de 15 hósan leszokott róla magától.

2009. jún. 22. 15:15
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Nem baj, ha neked nem gond. Csak biztos nehezebb lesz róla leszoktatni, mintha elejétől az ágyában aludna el.
2009. jún. 22. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem is így aludt el a kisfiam négy hónapos koráig, és utána egyszer csak elhagyta. megetettem váram hogy aludjon de nem akart, betettem az ágyába és ott elaludt.nem gondoltam hogy ilyen hamar leszokik róla, főleg hogy mindenkitől azt hallottam hogy nehéz lesz róla leszoktatni. most már csak akkor alszik el a cicin ha nagyon fáradt estére.

szerintem örülj amig így alszik mert nekem hiányzik ez az esti kis összebújás. főleg hogy már egyre kevesebbet szopizik és egyre több szilárd ételt eszik.

ja és az én babám sem cumizik nem is tudja mi az:)nem fogadja el.

2009. jún. 22. 15:19
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! a kiságyba képtelen vagyok beszoktatni.
2009. jún. 22. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szíved joga, de én nem tenném, mert ha ezt szokja meg akkor másképp nem fog elaludni, és ez mindkettőtöknek kimerítő lesz. Nekem szopizáskor sokszor elbóbiskol de igyekszem felébreszteni, aztán ha elegett evett, büfi, pici ringatás (de nem cicin), és lerakom. Nekem semmi gondom, hál istennek eddig ez működött, egyedül is elalszik. Így szokta meg. Ha úgy érzed nektek így jó, akkor csináld így, de ha nem, akkor kezd el lerakni és ha sír, hagyd, ne vedd fel. Simogasd, beszélj hozzá. 2 hó-s baba anyukája
2009. jún. 22. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

www.kismamablog.hu

Én itt kaptam segítséget az ágyba szoktatáshoz.Az én lányom is van hogy még cicit kér az alváshoz, de nappal már alig.Megszokja a cicin alvást, ezt tanulja meg, ezért nem tud másképp elaludni.Vannak jobb módszerek a sírni hagyásnál!

2009. jún. 22. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!