Baj ha cicin altatom el?
Az enyém pont ilyen volt.Szerintem nem baj, hacsak azért nem mert ehhez szokik és nem fog máshogy elaludni.
Én ezt csináltam sokáig de 15 hósan leszokott róla magától.
nekem is így aludt el a kisfiam négy hónapos koráig, és utána egyszer csak elhagyta. megetettem váram hogy aludjon de nem akart, betettem az ágyába és ott elaludt.nem gondoltam hogy ilyen hamar leszokik róla, főleg hogy mindenkitől azt hallottam hogy nehéz lesz róla leszoktatni. most már csak akkor alszik el a cicin ha nagyon fáradt estére.
szerintem örülj amig így alszik mert nekem hiányzik ez az esti kis összebújás. főleg hogy már egyre kevesebbet szopizik és egyre több szilárd ételt eszik.
ja és az én babám sem cumizik nem is tudja mi az:)nem fogadja el.
www.kismamablog.hu
Én itt kaptam segítséget az ágyba szoktatáshoz.Az én lányom is van hogy még cicit kér az alváshoz, de nappal már alig.Megszokja a cicin alvást, ezt tanulja meg, ezért nem tud másképp elaludni.Vannak jobb módszerek a sírni hagyásnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!