Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ajánlanál olyan dunaújvárosi,...

Ajánlanál olyan dunaújvárosi, székesfehérvári, budapesti üzletet, ahol fel is lehet próbálni a szoptatós melltartót? Webáruházból nem merek vásárolni 8-10e ft-os melltartót.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Székesfehérváron a távirda közepén van egy kismamabolt, szerintem ott felpróbálhatod. Meg van a triumph a belvárosban, ott tuti, mert oda sürün járok.

A távirdai kismamabolt szuper. én külfldön élek, de második terhességem és megint otthonlétem alatt vettem ott nadrágot, mert szuper jól megvart szuper kényelmes dolgok, annyira, hogy utolsó percig használhatóak.

2012. ápr. 22. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:

A Brendonban lehet próbálni - amúgy én vaterán rendeltem új, címkés pamut szopis melltartókat, 2 db volt 1500 ft és nagyon jó, kényelmes.

Van Brendonos drága is (az első gyereknél vettem) de semmivel sem jobb, mint az olcsó.

2012. ápr. 22. 18:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyok a melleim és lógnak a 26 hónapos szoptatástól. Ezért vagyok kénytelen drága melltartót venni, mert az olcsó kinai sajna nem tart semmit. Köszi!
2012. ápr. 22. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Dunaújvárosban a Dózsán van egy fehérnemű bolt és ott is engedik felpróbálni a melltartót :)
2012. ápr. 29. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!