Ajánlanál olyan dunaújvárosi, székesfehérvári, budapesti üzletet, ahol fel is lehet próbálni a szoptatós melltartót? Webáruházból nem merek vásárolni 8-10e ft-os melltartót.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 17:54
1/4 anonim válasza:
Székesfehérváron a távirda közepén van egy kismamabolt, szerintem ott felpróbálhatod. Meg van a triumph a belvárosban, ott tuti, mert oda sürün járok.
A távirdai kismamabolt szuper. én külfldön élek, de második terhességem és megint otthonlétem alatt vettem ott nadrágot, mert szuper jól megvart szuper kényelmes dolgok, annyira, hogy utolsó percig használhatóak.
2/4 anonim válasza:
A Brendonban lehet próbálni - amúgy én vaterán rendeltem új, címkés pamut szopis melltartókat, 2 db volt 1500 ft és nagyon jó, kényelmes.
Van Brendonos drága is (az első gyereknél vettem) de semmivel sem jobb, mint az olcsó.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyok a melleim és lógnak a 26 hónapos szoptatástól. Ezért vagyok kénytelen drága melltartót venni, mert az olcsó kinai sajna nem tart semmit. Köszi!
2012. ápr. 22. 18:23
4/4 anonim válasza:
Dunaújvárosban a Dózsán van egy fehérnemű bolt és ott is engedik felpróbálni a melltartót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!