Rendelt már valaki valamit az alábbi webáruházból?
Kezdek nagyon pipa lenni rájuk! December 15-én rendeltem tőlük, és azóta semmi. Kb. egy hónapja érdeklődtem e-mailben, hogy hogy áll a rendelésem teljesítése, nem túl bőbeszédűen annyit válaszoltak, hogy a termék január 20.-a körül érkezik hozzájuk, aztán postázzák.
Na azóta se semmi. 3 napja írtam nekik, hogy 2 hónapja adtam le a rendelésem, legyenek kedvesek az ügyben nyilatkozni.
Válaszra sem méltattak eddig. Most már nem is a termék miatt vagyok pipa, hanem amiatt, hogy a vevővel való kapcsolattartás és készség egyenlő a nullával.
Számtalan webáruházból rendeltem már, mondhatni függő vagyok, de így még nem jártam.
Hétfőn még várok, hátha keresnek, de kedden felhívom őket, és ha lehet lemondom a rendelésem.
Jaaaaaa mert más webáruházakkal ellentétben nálunk azt sem találom, hogy vevőként mik a jogaim, hogyan állhatok el a vásárlástól.
Nagyon azt érzem, hogy megszívtam velük, még jó, hogy nem utaltam előre nekik, hanem utánvéttel terveztem a vásárlást.
Ha valakinek van róluk tapasztalata, megköszönném, ha megosztaná velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!