Lehet enni epret szoptatás alatt? 8 hónapos a babám.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 14:51
1/7 anonim válasza:
Én a levét ittam amikor pici volt még...mert a magvai allergizálhatnak. De 6 hós kora után bármit ettem vele.
Szerintem nyugodtan ehetsz, elvégre a magja nem megy át a tejbe.
2/7 anonim válasza:
A tesóm mazsolát evett szoptatás alatt és a kislánya kiütéses lett. Én nem merek enni epret igaz az én kisfiam még csak 1 hós.
3/7 anonim válasza:
Szerintem lehet enni, de ha kétségeid vannak kérd ki a védőnőd tanácsát.
4/7 anonim válasza:
Én már többször is ettem, pedig még csak 2 hónapos a babám, semmi változást nem tapasztaltam a szopizásban, úgyhogy hajrá! :)
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan! (Újszülött mellett is lehet, csak ne egy egész dobozzal...)
6/7 anonim válasza:
Sajnos a színezőanyag allergizál a legdurvábban. Hőkezeléssel csökkenthető ez a hatás, de nem megnyugtatóan.
A babám és én tejmentes diétán vagyunk, mert ő asztmás, az eperrel és a többi bogyós gyümölccsel nem merek kockáztatni, pedig az eper a kedvenc gyümölcsöm. Nem kockáztatom meg a kisgyermekkorban emiatt előmerészkedő ekcémát, asztmát, remélem, hogy a jelenlegit kinövi.
7/7 anonim válasza:
Pár napja ettem pár szemet. 6 hónapos a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!