Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha mindkét ciciből szoptatsz...

Ha mindkét ciciből szoptatsz egy etetésnél, lefejed azt amelyikből nem túl sokat evett, vagy hagyni kell, és azt kínálod elöször?

Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ! Ha kevésnek érzed a tejet, nyugodtan fejd le, akár mindkeét mellet, akkor is ha nem jön semmi.

Ha már beállt a kereslet- kínálat elve, akkor nem kell lefejned, azzal kezdd a köv. etetést, amiből nem evett. csak jegyezd meg, melyik mell fog következni:)

2009. jún. 20. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Így van. ha szeretnéd, hogy nőjön a termelésed még, akkor fejd le, de ha elég tejed van, akkor nem kell. Max le is fagyaszthatod a többletet a későbbiekre hozzátámóplálásnál főzibe, vagy nagyobb mennyiséget, ha esetleg nem tudsz ott lenni egy etetésnél és apa/mama/ akárki etet üvegből, vagy éjszakára egyszer így apa kelhet etetni ét te alhatsz kicsit többet. De ilyet csak akkor csinálj, ha már nem áll fönt annak a veszélye, hogy nem tanul meg ciciből enni, mert a cumisüveg sokkal egyszerűbb.
2009. jún. 20. 22:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából egy-egy etetésnél általában 100 grammot eszik egy ciciből, 4 hetesek vagyunk. Ritkán van olyan, hogy evés után kb fél órával át kell rakni a másik cicire, de nem szopizik sokat belölle. Ilyenkor le kell fejni ezt a mellet is, vagy hagyni kell, és ebből szoptatni a következő etetésnél. Nem aggódok, hogy nincs elég tejem, de jó lenne, ha le is tudnék valamennyit fagyasztani.
2009. jún. 20. 22:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Szopizás után általában 10ml-t tudok még lefejni. akkor rakom át a másik mellre, mint írtam ez ritka, hogy kelljen, ha azt látom, hogy csak dudlizik, de nem érzem, hallom hogy nyelné is a tejet.
2009. jún. 20. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
En azzal szoktam a kovetkezo etetésnél kezdeni, amelyikkel abbahagytuk az elozot.
2009. jún. 20. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi is 4 hetesek vagyunk, és már csak egy ciciből eszik, de elég változó mennyiségeket. Már nem is mérem, hogy mennyit, mert csak idegesítem magam rajta.

Én minig lefejem a maradékot és a másik cicit is, és megy a fagyasztóba, jó lehet még későbbre elven.

De nekem a gyerekorvos is azt javasolta, hogy fejjek.

2009. jún. 21. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!