Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Éjszaka közepén hogyan szoptatsz?

Éjszaka közepén hogyan szoptatsz?

Figyelt kérdés

Félhomályban, sötétben vagy feloltod a villanyt?

Néha olyan érzésem van, hogy félhomályban, kissé sötétben kapkod a babám, izeg-mozog, talán zavarja, hogy "nem lát".

6. hetet kezdjük.

Egy szobában van velünk, ez nem zavaró oda-vissza, alkalmazkodunk.

Illetve ülve, fekve, fotelban, ágyban?

2011. ápr. 6. 20:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én mindig kapcsoltam egy kisvillanyt-aminek elég nagy fénye van mondjuk-, mert én utálom a sötétet és nem akartam elesni a babával, vagy vmi hasonló. Kb 1,5 hós kora óta átalussza az éjszakát, így mostanában már csak ha nyöszörög éjszaka cumit kell neki adni. Ilyenkor változó, van, hogy a kislámpát gyújtom meg, van hogy telefonnal világítom meg a gyereket, hogy megtaláljam a cumit; nameg a száját.

És én mindig ülve a kanapén szoptattam. Nekem valahogy ez a fekve szoptatás nem jött be.

2011. ápr. 6. 20:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Félhomályban. Eddig ülve szoptattam, de majd kiestem a fotelból sokszor. Pár napja fekve szoptatok éjszaka meg hajnalban/reggel. Volt hogy így vissza tudtam aludni, észre se vettem, csak amikor felkeltem :) Nappal meg ülve fotelben.
2011. ápr. 6. 20:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Éjjeli lámpánál fekve.
2011. ápr. 6. 21:34
 4/12 anonim ***** válasza:
A földön ülök, háttal az ágyunknak (egy szobában vagyunk). Egy sólámpa ég tőlünk méterekre, így félhomály van.
2011. ápr. 6. 21:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Félhomályban, ahol épp szabad hely akad. Ha a lányom befészkelte magát közénk apával (néha megtörténik), akkor az ő ágyában, ha az egyik fiam épp ott aludt el cicin a helyemen, és a másik is felsír, akkor valamelyiknél a földön (oda van készítve egy takaró), és ahol lehet fekve. Sokszor kelnek, 8 hós cicifüggő ikerfiúk.
2011. ápr. 6. 22:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Ágyban, sötétben, mivel mellettem alszik a kisbabám. Én már sokszor csak félálomban szoptatok, ahogy a kisfiam is félálomban szopik. 10 hós.
2011. ápr. 7. 08:12
 7/12 anonim ***** válasza:
én egy kis sólámpát kapcsolok fel, és fekve szoptatom.
2011. ápr. 7. 08:15
 8/12 anonim ***** válasza:
éjjeli lámpát kapcsolok (de még azt is letakarom egy zöld kispárnahuzattal, és így olyan nyugtató halvány fénye lesz:), és ágyban fekve,mert mellettem alszik a 7 hetes kislányom:) 2x ébred enni, éjszaka 3 körül és reggel 6 körül
2011. ápr. 7. 09:04
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A sólámpát többen említettétek, láttam már bevásárlókban, de írnátok róla néhány szót, hogy konkrétan mire jó, mi a lényege?

2011. ápr. 7. 10:10
 10/12 anonim ***** válasza:
én csak azért használom a sólámpát, mert kellemes a fénye, nálunk egész éjszaka ég.
2011. ápr. 7. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!