Hogyan tudná a babám kiszopizni azt a csomót, ami a cicim közepén van a bimbó mögött? Szinte az egész mellem egy nagy csomó!
Figyelt kérdés
Folyton összegyűlik ott a tej, és csak fejéssel tudom kiszedni, de akkor is úgy, hogy két ujjal az egészet folyamatosan nyomnom kell. Így a babámnak is sokkal kevesebb jut. Úgy tűnik, hogy cicizés közben hiába nyomom, mindig marad azon a részen egy csomó tejcsi!2010. júl. 21. 16:30
1/4 anonim válasza:
Azt nem a babádnak kell kiszedni, hanem neked szétnyomkodni szopi után, vagy fejéskor.
2/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy amikor szopizik a babám, közben masszírozom a csomót.
3/4 anonim válasza:
Csak gyakori masszírozással tudod megoldani. Masszírozás előtt borogasd be meleg vízzel, úgy könnyebben fel fog oldódni a csomó. Szopi után csináld, a tejcit meg gyűjtsd egy pohárban, fagyaszd le, jól fog jönni még később...
4/4 anonim válasza:
Próbáld többféle helyzetben mellre tenni a babát. (pl.:fekve, ülve, hónalj tartásban szoptatni)Különféle testhelyzetben a mell más részeit üríti jobban a baba.) A legjobb úgy hogy a baba álla a csomó felé nézzen.
Én is masziroztam a csomót miközben szopizott a babám. (kívülről a mellbimbó irányába.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!