Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csinálsz, ha akkor jön a...

Mit csinálsz, ha akkor jön a postás, ha éppen szoptatsz, vagy akkor csengetnek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 18:52
1 2
 1/12 xStefix ***** válasza:
70%

Hát nyilván kimegyek és megnézem, mizujs.

És remélem, hogy a babám nem lesz morci, amiért megakad a szopi. :)

2011. febr. 1. 18:53
 2/12 A kérdező kommentje:

csak arra lettem volna kíváncsi, hogy ilyenkor megszakítjátok-e a szopit :)

köszi :)

2011. febr. 1. 18:59
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
Én pont emiatt kököttettem a csengőt, mindig olyankor szólalt meg.:) Ha fontos majd jön máskor, ha ismerős akkor fölhív ha posta akkor elmegyek a küldeményért a postára :)
2011. febr. 1. 19:27
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
Én semmit, lenémitottam a csengőt.
2011. febr. 1. 19:52
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

Az én babám nem rajong a szopizásért, így ha végre sikerül belepasszíroznom a szájába a cicit, akkor bizony ki nem veszem belőle, úgyhogy felőlem aztán csöngethet olyankor bárki. :)

Persze, ha tudnám, hogy valami nagyon fontos, akkor én is megszakítanám a szopit. De ha nem fontos, akkor nem érdekel.

2011. febr. 1. 20:55
 6/12 anonim ***** válasza:
En sem szakitottam felbe a szoptatast.
2011. febr. 1. 22:01
 7/12 anonim ***** válasza:
68%

A kaputelefonunk le van szerelve, a csengő nem működik, ki van írva, hogy kérem kopogni, a vonalas telefon ki van húzva.

Aki idejön, az felhív előtte a mobilomon. Másnak nem nyitok ajtót.

Ha épp nem szoptatok vagy nem alszunk és pont akkor kopognak, akkor kikukucskálok, ha a postás, kinyitom, ha nem a postás, ki se nyitom (lakótelep, elég sokszor bekopognak, el akarnak adni mindenfélét).

Szoptatás közben nem vagyok hajlandó felállni, mert aztán idegesít, hogy esetleg nem eszik tovább a babám.

2011. febr. 1. 22:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Pont így van nálunk is,ahogy az utolsó válaszoló írta :)
2011. febr. 1. 23:13
 9/12 anonim ***** válasza:
40%

Hihetetlen milyen odaadó anyukák vannak itt. Én mindig fölálltam és ajtót nyitottam és eddig kétszer nem vettem fel a telefont összesen. Semmi kihúzás, némítás stb.

Közben ordítás volt, de aztán folytatta szívesen.

Ha már több gyerek van, amúgy is folyton rajtad vagy körülötted ugrálnak, és akkor lőttek a nyugis szoptatásnak, mégsem kiegyensúlyozatlanabbak a második, harmadik babák.

Folyamatosan nevető 5 hónapos babám van, imád enni, úgyhogy nem hiszem, hogy lelki sérülés érte volna. Persze ha emiatt nem lett volna hajlandó enni (és valóban éhesen hisztizett volna, akkor lehet, hogy én is praktikázom.) De a babák nem hülyék:)

2011. febr. 2. 12:32
 10/12 anonim ***** válasza:
én akkor nem mentem ki, dob be értesítőt a postás. Más meg visszajön ha akar.
2011. febr. 2. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!