Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csinálsz, ha akkor jön a...

Mit csinálsz, ha akkor jön a postás, ha éppen szoptatsz, vagy akkor csengetnek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 18:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az én babám sem hülye, csak éppen hasfájós és emiatt nyűgös baba. S sajnálom, ha ilyen odaadó anyuka vagyok, hogy nem érdekel, ha jön a postás, és inkább örülök, hogy végre szopizik a gyerekem. Iszonyat milyen sírásokat képes levágni szopi előtt. Borzadály. Volt, hogy 45 percig tartott míg elkapta a cicit. Na ezek után meg álljak fel, mert csöngetnek. Hahh...majd persze. Ez nem csak arról szól, hogy mennyire vagy odaadó, ez arról szól inkább, hogy örülök, ha egyáltalán hajlandó enni.

(A lepontozott)

2011. febr. 3. 12:12
 12/12 A kérdező kommentje:
nálunk épp most ment el a GLS egy fontos csomaggal, persze, hogy nem mentem ki, én sem töröm meg a szopit. egyedül a Jóistennek nyitnék ajtót ilyenkor, senki másnak.
2011. febr. 3. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!