Mit tegyek, hogy ne hízzak ennyit?
Figyelt kérdés
Világéletemben sovány voltam, nem tudtam hízni. Amikor terhes lettem azt hittem hogy majd hízok 1-2kilót, ami rajtam marad. Amit felszedtem, az a szüléssel egyből lement. Viszont mióta szoptatok, egyre több rajtam a zsírpárnácska. Eleinte örültem neki, de már borzalmasan nézek ki:( Hogyan tudnám magam formába hozni, hogy ne menjem a tejem rovására?2012. ápr. 20. 20:45
1/3 anonim válasza:
Nyugodtan mozoghatsz...ÉS étkezz egészségesen!Nekem 14 hós volt a lányom (én is híztam szopi alatt),mikor megelégeltem,és úgyvoltam vele,hogy ha el is megy atej,már nem esem kétségbe!
Szóval én nagyon betartottam:Sok fehérje bevitel,szinte csak zöldséggel köretnek!Ebédre vacsira!
Reggelire teljeskiőrlésű dolgok,és max délig gyümi!ÉS minden nap 30 perc mozgás!19 kilót fogytam 5,5 hónap alatt!
A szopi megmaradt,és pedig jobban néztem kimint valaha...Annyira felbátorodtam,hogybe is vállaltuk aköv babaát,aki hamarosan születik...
A nagy két éves még szopik a kicsi kb 2 hét és születik!:)
2/3 anonim válasza:
bocsilehagytam,hogy a folyadékra nagyon figyelj...Én csak ásványvizet ittam,de legalább 3 litert egy nap...
3/3 anonim válasza:
Én alapból hízékony vagyok és tészta-és édességfüggő... :( 24 kilót híztam terhesség alatt, szülés után 2 hónappal csak 7 maradt rajtam. Tehát amellett, hogy szoptatok és szinte naponta mozgok 30percet aktívan, csak teljes kiörlésű pékárut és tésztákat eszem, édességet csak nagyon ritkán, sok nyers gyümölcsöt és zöldséget minden étkezéshez és napi 3-4 liter folyadék, és este már lehetőleg semmi. Még nem vettem észre, hogy bármit is változtatott volna a tejtermelésemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!