Igaz, hogy a tápszertöl csak a feje nö a babának? (azért bánt ez a kérdés, mert nincs tejem csak pár napig tudtam szoptatni és büntudatom van! )
Persze, hogy igaz!
Pár év múlva az egész gyerek csak egy hatalmas gömb lesz, a végtagjai meg eltűnnek. De legalább majd jól lehet vele focizni.
Ami ehhez a témához kapcsolódik és VALÓBAN megfigyelt összefüggés: "A tápszerrel táplált csecsemők súlya 4-12 hónapos korban általában nagyobb, mint a szoptatott csecsemőké. Ugyanakkor a hosszuk és fejkörfogatuk növekedésében nincs különbség."
Persze ez is csak a nagy átlagra vonatkozik, szóval kivételek mindig akadhatnak.
Szia!
Nem olvastam el a többi választ, de gondolom lehurrogtak, hogy mekkora hülyeség, de sajnos nem igaz. Én Kínában élek, és ott tápszerezik a gyerekeket, hát némelyiknek akkora a feje, mint egy dinnye, de szembeszökően óriási fejük van. De ez nem azért van, mert tápszerezik, hanem mert a tápszereiket úgy rakják össze. Tehát nyilván te nem kínai tápszerrel eteted a babád, így kevés az esély rá, hogy nagyfejű lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!