Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ez most rettentő gyerekes...

Ez most rettentő gyerekes kérdés lesz, ugye nem haragszotok meg érte?

Figyelt kérdés

:DDDD

Furdal a kíváncsiság, nekem még nem volt ilyen élményem, azért is kérdezem. :D :$

Édesanyák! Kóstoltátok már a saját anyatejeteket? :$

Olyan kíváncsi vagyok, hogy kb. milyen íze lehet, érezni-e, hogy valóban tápláló.. Nincs a közelemben kisbabás anyuka, így nem tudom, csak itt megkérdezni.

Köszi a válaszokat. :D

2012. febr. 25. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

miért lenne gyerekes kérdés??:)

én kóstoltam, amint hazajöttünk a kórházból, és tudtam fejni.Semmi extra, eléggé zsíros.

De amúgy maga az íze mindig változik annak függvényében mit eszik az anyuka, szóval mindig lehetne kóstolgatni, hogy éppen milyen íze van:)

2012. febr. 25. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem gyerekes.

Igen megkóstoltam, ahogy a párom is. Ahogy az összes tápszert, bébiételt,kekszet, yoghurtot megkóstoltam, amit adtam neki. Engem érdekelt ilyen szinten is hogy mit adok neki!

2012. febr. 25. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
2012. febr. 25. 18:04
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :))) Akkor most már megnyugodtam, hogy nem vagyok gyerekes :D

Utolsó: közi a linket, legközelebb igyekszem majd a keresőt használni. :)

2012. febr. 25. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én megkóstoltam, és a férjem is. Semmi extra,kicsit édeskés.
2012. febr. 25. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kóstoltam, olyan mint a zsíros tejszín szerintem.
2012. febr. 25. 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
En az elso gyerekemnel nem tudtam ravenni magam hogy megkostoljam, a masodiknal muszaj volt mikor mar nem birtam rajonni miert nem eszik a gyerek, talan az ize lehet rossz? Jo zsiros edes izu
2012. febr. 25. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!