Ha kislányom nem fogadja el a cumisüveget, a kskanalat és a poharat sem (vizet szerettem volna adni, akkor a hozzátáplálás elkezdésénél is erre számíthatok?
Figyelt kérdés
Most 4 hós, még várok vele, de nem tudom hogyan fog működni, ha a cicin kívül semmi mást nem enged a szájába adni.2009. jún. 19. 14:22
1/3 anonim válasza:
azert mert azt ismeri a tobbi dolgot meg nem, es valoszinu hogy eleg a tejed is neki majd ha a szervezete kivanja akkor el fogja fogadni ne felj az enyem elejeben egyszeruen egesz kis testevel belerazkodott amikor adtam neki ujat vagy ismeretlent de idovel megszokta a babak neha jobban tudjak hogy mit kivan a szervezetuk es ha rajon hogy abban a poharban vagy kanalban valami izletes van akkor elfogadja
2/3 A kérdező kommentje:
Teljesen összezárja a száját, és így tiltakozik. Tehát meg sem akarja tapsztalni, hogy éppen vizet, vagy finom almalevelet kínálok neki. hmm...
2009. jún. 19. 14:38
3/3 anonim válasza:
Teljesen felesleges még kínálnod! Ha elég az anyatejed, akkor nem kell neki semmi. Szerintem szoptasd igény szerint!
A hozzátáplálásig még van 2 hónapod, addig még ne törd ezen a fejed! Majd hozzászokik a kanálhoz, ahhoz, hogy a kanál által új ízeket, falatokat kap, s hamar megszokja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!