Milyen cumisüveget ajánlotok?
Figyelt kérdés
Kezdö anyuka vagyok. Tudom most mindenki azt írja , hogy Avent vagy Tommee tippee. De én arra vagyok kíváncsi, hogy a mam cumisüveg mennyire jó? az ára miatt érdekel. és hány darabra lesz szükség kb?2012. ápr. 13. 06:31
11/12 xStefix válasza:
És hogy működik? A leírásból nem egészen értem: ez egy rendes cumisüveg, amihez tartozék egy kanál is? Vagy nincs cumirésze, csak a kanál? Vagy..?
12/12 anonim válasza:
Nincs hozzá cumi, az külön kapható. A cumi rész helyén van a kanál, aminek a nyele üreges, az öblös részén meg kis lyuk van, ezen át folyik ki a tej az üvegből. Az áramlás sebességét meg szabályozni lehet, mert az üveg fala puha, és nyomást lehet rá gyakorolni. Vízzel kipróbáltam, tök jól működött. Szerintem sok fokkal jobb, mint ha simán pohárral meg kanállal szórakozol... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!