Milyen cumisüveget ajánlotok?
Én csak azt mondnom, hogy Aventot ne! Nekem mindkétszer az volt a gyerekeknek, mert már ismertem és nem szeretek váltani, de nagyon buta voltam ez ügyben. Most meg már nem akarok venni másikat, mert már úgyis elhagyjuk lassan, de ha újra kezdeném tuti nem azt vennék. Folyat sokszor, és holtra idegesítő.
Darabszám attól is függ, tápis vagy anyatejes a babád. Ha anyatejes, egy bőven elég,lehet azt se fogod használni, ha tápis akkor több is kell, érdemes.
Bár én a Tomee Tipee-re esküszöm,de a barátnőm meg mam-ot használ és nagyon szeretik.
Ha anyatejes lesz a baba,akkor elég 1-2 db vész esetére,ha tápszeres,akkor 7-8-9 db-ot vennék.Persze vehetsz kevesebbet is,de ennyinél már elég lesz egy nap egyszer sterilizálni.
Inkább poharat vegyél erre a célra, ha valamit szeretnél biztosítéknak. Ha otthon nincs olyan, aminek vastagabb a pereme és szélesebb a szája, akkor párszáz forintért tudsz venni ún. svéd itatópoharat is, ami nagyon ideális a szoptatott babák számára.
És azért nem írok semmilyen üvegtípust, mert kezdőként valószínűleg nem hallottál még a cumizavarról, ami az üvegre érzékeny szopis babák egyik fő "ellensége". Itt a fórumon is gyakran felbukkannak anyukák, akik ezzel küzdenek. - Márpedig azt nem tudhatod előre, hogy a tied érzékeny lesz-e rá, ezért javaslom neked, hogy légy óvatos és ha lehet, inkább ne kockáztass!
(NINCS olyan cumisüveg, se cumi, ami mellett ne lenne valamicske esély a zavarra.)
Nekünk a Mam-os jött be nagyon, abból van 2 db ( 1 kicsi, 1 nagy) meg van 1 aventosunk, ami nem nagyon jött be, úgyhogy kicseréltem a cumirészét mamosra.Mi esténkét és néha napközben is tápszerezünk, és szerintem felesleges lenne ennél több cumisüveget vennünk. Nem kell 6-8. Nekünk nagyon bejött, úgyhogy szerintem más termékből is azt fogjuk használni :)
A poharat is próbáltam, ha csak anyatejes lesz és a fejt tejet kell adnod, szerintem az is nagyon jó, hamar rá fog érezni a baba, hogy az hogy működik.
2 hónapos kisfiú anyukája
Ez az a kanalas cumisüveg, én pont azért vettem, hogy ha esetleg kell pótlás, akkor ez szoptatásbarát, de még nem kellett használnom szerencsére....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!