Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen cumisüveget ajánlotok?

Milyen cumisüveget ajánlotok?

Figyelt kérdés
Kezdö anyuka vagyok. Tudom most mindenki azt írja , hogy Avent vagy Tommee tippee. De én arra vagyok kíváncsi, hogy a mam cumisüveg mennyire jó? az ára miatt érdekel. és hány darabra lesz szükség kb?
2012. ápr. 13. 06:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én csak azt mondnom, hogy Aventot ne! Nekem mindkétszer az volt a gyerekeknek, mert már ismertem és nem szeretek váltani, de nagyon buta voltam ez ügyben. Most meg már nem akarok venni másikat, mert már úgyis elhagyjuk lassan, de ha újra kezdeném tuti nem azt vennék. Folyat sokszor, és holtra idegesítő.

Darabszám attól is függ, tápis vagy anyatejes a babád. Ha anyatejes, egy bőven elég,lehet azt se fogod használni, ha tápis akkor több is kell, érdemes.

2012. ápr. 13. 07:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Én Mam üveget használtam és szerintem nagyon jó. Nekem 2db van.Elég sokmindent használok ebből a márkából(cumi,cumilánc,fogkefe stb.)és elégedett vagyok vele.
2012. ápr. 13. 07:53
 3/12 anonim ***** válasza:

Bár én a Tomee Tipee-re esküszöm,de a barátnőm meg mam-ot használ és nagyon szeretik.

Ha anyatejes lesz a baba,akkor elég 1-2 db vész esetére,ha tápszeres,akkor 7-8-9 db-ot vennék.Persze vehetsz kevesebbet is,de ennyinél már elég lesz egy nap egyszer sterilizálni.

2012. ápr. 13. 08:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Elegendő 1 cumisüveg a biztonság kedvéért. Néd meg jól a mellbimbódat és hasonlót válaszz. Nekem nagyon kicsi a bimbóm, a MAM jött be, a tommy t és az aventet be se tudta venni rendesen a szájába a lányom. de szerintem ez gyerekfüggő, vegyél két különbözőt és ha muszáj, próbáld ki, hátha elsőre beletalálsz. de szerintem inkább gondolj arra, hogy nem lessz szükség rá. Végül is, ha a szoptatás nem jön össze (de miért is ne jönne ;)) egy kis pohárból is tudod itatni a babádat, amíg nem vásárolsz be üvegekből!
2012. ápr. 13. 12:26
 5/12 xStefix ***** válasza:

Inkább poharat vegyél erre a célra, ha valamit szeretnél biztosítéknak. Ha otthon nincs olyan, aminek vastagabb a pereme és szélesebb a szája, akkor párszáz forintért tudsz venni ún. svéd itatópoharat is, ami nagyon ideális a szoptatott babák számára.

És azért nem írok semmilyen üvegtípust, mert kezdőként valószínűleg nem hallottál még a cumizavarról, ami az üvegre érzékeny szopis babák egyik fő "ellensége". Itt a fórumon is gyakran felbukkannak anyukák, akik ezzel küzdenek. - Márpedig azt nem tudhatod előre, hogy a tied érzékeny lesz-e rá, ezért javaslom neked, hogy légy óvatos és ha lehet, inkább ne kockáztass!

(NINCS olyan cumisüveg, se cumi, ami mellett ne lenne valamicske esély a zavarra.)

2012. ápr. 13. 16:35
 6/12 H.Orsolya ***** válasza:

Nekünk a Mam-os jött be nagyon, abból van 2 db ( 1 kicsi, 1 nagy) meg van 1 aventosunk, ami nem nagyon jött be, úgyhogy kicseréltem a cumirészét mamosra.Mi esténkét és néha napközben is tápszerezünk, és szerintem felesleges lenne ennél több cumisüveget vennünk. Nem kell 6-8. Nekünk nagyon bejött, úgyhogy szerintem más termékből is azt fogjuk használni :)

A poharat is próbáltam, ha csak anyatejes lesz és a fejt tejet kell adnod, szerintem az is nagyon jó, hamar rá fog érezni a baba, hogy az hogy működik.

2 hónapos kisfiú anyukája

2012. ápr. 13. 22:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha szoptatni akarsz, és csak az esetleges pótlások miatt kell vésztartaléknak a cumisüveg, akkor ajánlom a Lovi kanalas cumisüvegét. Tuti nem okoz majd cumizavart. Brendonban kapható.
2012. ápr. 15. 15:02
 8/12 anonim ***** válasza:
Nálunk csak a MAM vált be.
2012. ápr. 19. 00:03
 9/12 xStefix ***** válasza:
Tud valaki linkelni erről a "kanalas cumisüvegről"? Még nem hallottam róla...
2012. ápr. 19. 09:34
 10/12 anonim ***** válasza:

[link]

Ez az a kanalas cumisüveg, én pont azért vettem, hogy ha esetleg kell pótlás, akkor ez szoptatásbarát, de még nem kellett használnom szerencsére....

2012. ápr. 19. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!