Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miből etessem a 3 hónapos...

Miből etessem a 3 hónapos babám, ha nincs már elég tejem és a cumisüveget nem fogadja el?

Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 09:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szedj urtica urens ch5-öt. Megnöveli a tej mennyiségét. Ha minden jól megy. :-)
2012. jan. 29. 09:54
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Folyamatosan szedem az ulticat, eddig volt hatása, ezek szerint!
2012. jan. 29. 10:02
 3/13 anonim ***** válasza:
Milyen cumisüveggel próbálkoztál?
2012. jan. 29. 10:13
 4/13 anonim válasza:
Mi is ebben a cipőben járunk :( még nem találtam megoldást, pedig a cumisüvegdt is lecseréltük,tápit is váltottunk, mindenféle bogyót-teát kipróbáltam.egésznap a cicimen lóg de elég nyügi igy is.
2012. jan. 29. 10:22
 5/13 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy voltam nemrég a fiammal, csak szopni volt hajlandó 1,5-2 óránként evett, hogy jól lakjon. Kitartás! Én 5 hónapos koráig bírtam, most kap délután tejpépet, délelőtt gyümölcsöt szopi után, illetve mostanában kezdem elhagyni a délelőtti és délutáni szopikat, de így is eszik 8-9 alkalommal naponta. 6 hónapos lesz pár nap múlva.

Esetleg annyit lehetne megpróbálni, hogy más kínálja cumisüvegből. Tőlem soha nem fogadta el a cumisüveget, de el kellett mennem nemrég itthonról hosszabb időre és anyukám simán megetette belőle:)

2012. jan. 29. 13:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Moncsa:de ugye nem ittál elötte és utána 30percig?én amit tudok ajánlani de kérlek ne nevesetek nekem ezek jöttek be bodza szörp coopos 2literes almalé 3évig szoptatam ez mellett és most is 10honapja szoptatom a lányomat...milyen idöközönként szoptatsz?egy nap hányszor?
2012. jan. 29. 14:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szoptass igény szerint, akár óránként! 3 hónaposan a növekedési ugrás miatt a babák úgy viselkednek, mintha nem lenne elég a tej, holott nem így van, csak így "szaporítják" a nagyobb igényeik miatt. Tedd mellre, max egy hét alatt túl lehet jutni rajta. Ha bizonytalan vagy, keress fel szoptatási tanácsadót, vagy olvasgasd a www.lll.hu weboldalt! :)
2012. jan. 29. 22:01
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, kipróbálom őket, aztán meglátjuk mi lesz! Mindenkinek jó babázást kívánok!
2012. jan. 30. 07:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A medelának van szoptatós babapohara, kifelé hajló peremmel, rovátkázással, ha muszáj a pótlás :)
2012. febr. 1. 12:41
 10/13 Kolibri71 válasza:
Ha nem apadt el teljesen a tej, tedd rá minél gyakrabban. Anno 2,5 hónaposan az ellő mensi miatt nem akarta szívni, másnapra nulla tej, mintha nem is lett volna benne soha, a védőnő javaslata az volt, egyen amennyit tud, a többit egészítsem ki, de az ő szívása serkenti a tejtermelést. 10 hónapos koráig csak szopott. Aztán 32 hónaposan hagyta el végleg. Szívta evés előtt, közben és után, ha szomja volt, ha éhes volt, ha nyugító kellett. Na és? Ezért vagyunk nekik :) Az is lehet, hogy te semmit nem tudsz belőle kipréselni, de a baba olyan ügyesen szívja, hogy jön belőle. Utóiratként: 17 éves, talán 3-szor volt beteg.
2012. febr. 2. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!