Miért nem büfizik etetések után a baba? Az baj?
Figyelt kérdés
A 3 hetes kislányom nem, vagy csak nagyon ritkán büfizik etetések után. És úgy veszem észre kezd hasfájós lenni.2012. ápr. 9. 16:30
1/3 anonim válasza:
ha nem túl mohón eszik, akkor nem nyel sok levegőt, de valami kis büfike akkor is kellene... lehet, hogy nem veszed észre, de az én kisfiamat kb. FÉL órát kellett büfiztetni, és bizony végül mindig jött a büfi, akkora, hogy remegett a csillár:) Az első napokban ez nagyon hosszú időnek tűnt éjjelente... Szóval egyszer próbáld ki, hogy sokáig vársz, mert az nagyon tud neki fájni, ha büfi nélkül teszed le, és azért sem jó, mert bukhat a fekve büfi közben. Próbáld picit "lovacskáztatni" picit rugóztatva őt, nem tudom jobban kifejezni:) a válladon, vagy a térdedre fektetni hason, ilyesmi. Én végül kitapasztaltam, hogy úgy fektettem a vállamra, hogy a popsija kicsit magasabbra kerüljön, majdnem a vállamhoz, mintegy picit ráfektetve a vállamra az mindig tuti siker volt:)
2/3 anonim válasza:
Nekem 2 hós a kisfiam és ő sem büfizett.A védőnő azt mondta,ha szépen eszik,nem nyel sok levegőt, nem lesz gond.Hagyjuk is rá.Ehhez képest olyan hasfájós lett,hogy majd megzavarodtunk itthon.Úgyhogy én azóta "erőltetem" a büfizést nála.Emelett rengeteget bukik is és talán a büfézesek bevezetésével alábbhagyott-úgy vettük észre.Szóval szerintem érdemes próbálkoznod. :)
3/3 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam sem büfizett, pedig én is mindent megpróbáltam. Szerencsére nem lett hasfájós sem. Hiába próbáltam fél óráig különböző pózokban, 5 perccel kaja után aludt, mint a bunda. :-) Ja, és nem is bukott sosem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!