Szoptatós anyukák mikor kezdtétek a hozzátáplálást? És aki tápszeres?
Figyelt kérdés
Hozzátáplálás után már kevesebbet szopizik majd a baba gondolom, de mennyivel?2012. márc. 26. 22:37
1/8 anonim válasza:
Tápszeres a lányom,a 4.hónaptól kezdtem a hozzátáplálást,szopis babáknél 4-6. hónapot ajánlanak.
2/8 anonim válasza:
2,5hónapig szoptattam,szerettem volna tovább is és volt is tejem,de a lányom nem akarta. 3,5hónaposan már kóstoltattam a tápszer mellett.
3/8 anonim válasza:
Szoptattam is, de folyamatosan kellett pótolni tápszerrel.
4 hónaposan kezdtük a kóstoltatást, természetesen a tápszert próbáltam kiváltani és a szoptatás maradt. :)
Anyatejeseknek egyébként 6 hónapos kortól javasolják.
4/8 anonim válasza:
6-7 hónaposan kezdtük. És nem tápszereztem, az enyém addig sima anyatejen élt. És utána is a rendes táplálék mellett anyatej 1 év 2 hónapig.
5/8 anonim válasza:
3 hónapos, tápszeres és már naponta kap püréket!
6/8 anonim válasza:
Hat hónaposan kezdtem a hozzátáplálást mindhárom gyerekemnél. Az első szépen elfogadta, viszonylag hamar kb 2 hónap alatt elhagytunk egy szoptatást. A másik kettő viszont csak alig-alig kóstolgatott, sokáig megmaradt nekik fő tápláléknak a szoptatás. Kb egy éves korukra jutottunk el addig, hogy egy szoptatást el tudtam hagyni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mindenki megkapta a zöld kezecskét, nem értem azért mert valaki 3 hónaposan már ad pürét a babájának, mért kell lepontozni?! Ő is a kérdésemre válaszolt, az nem a mi dolgunk, hogy ítélkezzünk mások felett. Bocs, ezt muszáj volt leírnom.
2012. márc. 27. 10:19
8/8 anonim válasza:
A lányom anyatejes 4hós, és most kezdtem a hozzátáplálást. Kanálról kanálra haladunk:-) Nagyon ízlik neki, fogja a kanalat és nyitja a száját:-) Megkérdeztem a dokit és a védőnőt is, és mondták, hogy nyugodtan adjak neki, de csak gyümölcsöt a 6hóig.
Anno a fiamnál 3,5hósan kezdtem a hozzátáplálást, Ő tápszeres volt, hamar megszerette az ételeket, és nem beteg vagy allergiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!